Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már olyan pasival (nem férfivel), akit nem zavart, hogy a párja nem elégült ki, Lévén ugyanannyi ideje volt rá?
Ez az ugyanannyi ideje volt rá, nagyon önző és béna duma , és legfőképp olyanok emlegetik akik kettő perc alatt elsülnek..
És nem még soha , lévén csak egy partnerem volt van, lesz, ő meg nem önző.
Persze, hogy volt. Szerencsére egy. Az elsőnél ügy voltam vele, hogy ez mégiscsak az első, talán a második jobb lesz.
De a szexnek semmi köze az időhöz, ez nem valami időre történő célba érés.
Amelyik pasinak vagy férfinek nincs annyi szexuális intelligenciája, hogy tudja, egy nő meg egy férfi hogyan működik, más minden mindkettőnél, és csak magával törődik, azt ott kell hagyni. Én is ezt tettem. Nem kell megijedni ettől, mert annál rosszabb nincs, mint amikor az ember felhúzva ott fekszik.
Kiábrándító az egész, főleg, ha látja a másikon hogy őt ez cseppet sem zavarja.
"Amelyik pasinak vagy férfinek nincs annyi szexuális intelligenciája, hogy tudja, egy nő meg egy férfi hogyan működik, más minden mindkettőnél, és csak magával törődik, azt ott kell hagyni."
Mondja ezt egy nő, akiknél 4-ből 3 annyira sügér hogy megtanulja az orgazmust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!