Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már 2 fiú 1 lány felállásban? Véleményeket várok mindkét nemtől.
Volt amikor jó volt, volt amikor nem. ugyanúgy mint egy 1-1 felállásnál. Nem lehet kiszámítani hogy passzolunk-e.
23N.
Voltam 2 fiúval
Úgy éreztem magam mint egy töltött liba
Hol elölről hol hátulról de mindig tömött valaki, egyáltalán nem éreztem jól magam
Pedig azt hittem milyen jó lesz 2 férfi, de tévedtem
Soha többet ilyesmi
Azóta tudom, hogy ez 2 személyes időtöltés
3. Vagyok
Egyszerre ketten nem dugtak
Se volt anál meg punci is
A végén az egyik a punciba a másik a számba élvezett
De inkább többet nem próbálom az ilyesmit
Voltam, kétszer is. Az első alkalom nagyon tetszett, két idősebb férfi kényeztetett és tudták, hogy mi a dolguk...
Második alkalom annyira nem jött be, ott az egyik rámozdult a másik férfire is, az viszont ettől meglehetősen ideges lett és ez rányomta a bélyegét az este hangulatára.
Én is voltam ilyen felállásban egy haverral, meg az ex barátnőm volt a leányzó.
Akkor már nem voltunk együtt de egy buli után így hozta a sors. Mi kipróbáltuk a szendvicset. Hát nem is olyan egyszerű mint azt gondolnátok. Csak nagyon finom és óvatos mozgással sikerült, úgy viszont egyikőnk sem élvezte igazán. Amikor erősebben nekilendültünk mindig kicsúszott valakinek.
Szóval maradtunk az egyik elöl másik hátul megoldásnál és ezt cserélgettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!