Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem ennel a lanynal?
Figyelt kérdés
1 munkahelyen dolgozunk , ma munka utan mikor ment haza utanna mentem de mar napkozbe elotte beszeltunk par szot , nagyon tetszik nekem fekete haj , kreolos bor , iszonyat jo test ,megkerdeztem mit csinal este aztmondta baratnoivel megy , es mondom szombaton van kedved bejonni a varosba azt mondja nemtudja meg majd meglattja es mosolygott ram , meg megkerdezte hogy tanulo vagyok e mondom nem itt dolgozok , szerintetek ?2016. júl. 21. 17:46
1/11 anonim válasza:
A nem tudom meg a meglátom, az kb sajnos a nem jele.
2/11 A kérdező kommentje:
Aha csak akkor miert nem mondja hogy nem miert mondja hogy meglattja
2016. júl. 21. 17:52
3/11 anonim válasza:
Ha már azt kérdezi hogy tanuló vagy akkor eléggé kölyöknek néz és nem igazán akar veled bármit is mert nem vagy az esete... De próba cseresznye 🍒 22 N
4/11 anonim válasza:
simán jó lehet. nem rázott le egyből ez jó pont.
más kérdés h vannak nők akik alapból tök kedvesek, és csak udvariasságból nemmond nemet.
mindenesetre ne akaszkodj rá tulságosan....az elrettentő.
csak lazán.
5/11 anonim válasza:
Mert így lerázott és gondolkodsz rajta, hogy mit akarhat. Úgy meg ő lenne a bunkó, hogy egyből visszautasít. Turpisabbak ám ezek a lánykák, mint ahogy azt te gondolod. Első voltam. 23/F
6/11 A kérdező kommentje:
Jaj de elvagyok keseredve , akkor ne is kerdeztek ra hogy eljon e velem szombaton?
2016. júl. 21. 18:11
8/11 anonim válasza:
Hallod ha ennyire biztos vagy abban, hogy elmegy veled es tetszel neki akkor nem ertem minek irtad ki a kerdest. Az irasodbol itelve eleg gyereknek tunsz mèg amugy..
9/11 anonim válasza:
majd írd meg, mi lett.
Voltam már én is úgy, hogy ilyesmi választ kaptam egy csajtól. A vége az lett, hogy a megbeszélt nap előtti este végül eldöntötte, hogy nem, és megírta facen.
10/11 anonim válasza:
mindenképp hívd el! a nők ilyenek,csak próbált titokzatos lenni ;) ha mosolygott az jó jel! Majd mesélj mi volt,szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!