Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit szóltok ha idősebb pasi megnézz, megbámul titeket? Elitélítek vagy közömbös esetleg inponáló vagy akár ha leszólit?
Figyelt kérdés
Sajna a fiatal nők tetszenek és itt nem a 16évesekre gondolok!
Na jöhetnek a lehúzó szövegek!
2016. júl. 20. 12:56
41/45 anonim válasza:
Hát ez sokmindentől függ.Mennyivel idősesebb?Hogy néz ki? Azért ez eléggé összetett dolog.
42/45 Bummer válasza:
Mivel én elég fiatalos vagyok, valahogy nem okoz zavart fiatalabbaknak ha finoman megnézem, vagy mosolygok, stb.
Szerintem ez nálam 10 év múlva is így lesz.
35F
43/45 anonim válasza:
Én nagyon zavarba jovok, ha bárki is megnéz. A korombeliekkel sem tudnék mit kezdeni
Ha meg is szólít.. hát nagyon zavarban megköszönném és mosolyognék, de biztis vörös lenne az arcom
Alapjáraton az idősebb pasik tetszenek, a korombelieket sokszor gyereknek érzem.
Egyébként ha szimpatikus lenne, aki megnéz és meg is szólít, beszélgetnék vele(elpirulva...:D)
21/N
44/45 anonim válasza:
Attól függ miért néz meg...Egy bizonyos szintig még kellemes, de ha látom az arcán hogy képzeletben szinte rám veri ki attól én undorodom...Bár ez inkább az ilyen nagyon durva perverz bácsikákra jellemző...huh :D de ha az illető tényleg nem csak a nyálát csorgatja akkor egészségére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!