Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit szóltok ha idősebb pasi megnézz, megbámul titeket? Elitélítek vagy közömbös esetleg inponáló vagy akár ha leszólit?
Sajna a fiatal nők tetszenek és itt nem a 16évesekre gondolok!
Na jöhetnek a lehúzó szövegek!
Megjegyezném, hogy azok a bizonyos "vén kecskék" nem csak a sót nyalnák meg! Bizony, mást is! És az eddigi néhány visszajelzés alapján sokkal "különbül", mint a fiatal, többnyire csak a saját elvezetükkel foglalkozó "bakok"... :-)
45Ffi
Nem vagyok oda annyira az idősebb férfiakért, de off:
a negyvenes mióta számít vén kecskének és idősnek????
A harmincas barátnőmnek ötvenes (vége felé) férje van és a férfi sportosabb, igényesebb, mint jó pár huszas-harmincas ismerősöm.
És szexi is.
Nekem is inkább fura dolog, nem tudom miért, de mindig apukám jut az eszembe( sajnos nem ismerem személyesen), hogy vajon ő is megnézi a velem egy korúakat?
Ezért sem menne nagyon a szex idősebb férfiakkal, pedig sok helyen olvasom, hallom,hogy egy negyvenes férfit nem igazán bánnak meg a nők. Kíváncsi is vagyok, mert még sosem voltam idősebb férfival, másrészt nem tudom elképzelni, hogy ne érezzem magam gyereknek mellettük. Ha hallok is beszélgetni negyvenes férfiakat a közelemben, annyira nagynak érzem ezt a szakadékot.
De ha meg is bámulnak, akkor csak szégyenlős leszek és nem tudok mit kezdeni. Velem egykorúakkal ez nem akadály, rájuk mosolygok vagy szemezek velük, alapjáraton sem vagyok szégyenlős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!