Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit szóltok ha idősebb pasi megnézz, megbámul titeket? Elitélítek vagy közömbös esetleg inponáló vagy akár ha leszólit?
Sajna a fiatal nők tetszenek és itt nem a 16évesekre gondolok!
Na jöhetnek a lehúzó szövegek!
Én igaz 23 vagyok általában nem néznek 18nak se
Mivel az idősebbekhez vonzódom vmiért
Nekem jól esik ha megnéz
Csak végre szólna is hozzám valamelyik...
Kapuzárási pánik..
nekem apám korabeli szeretőm volt 27 évesen...öt évig...mivel jól nézett ki /-10 év/ nem okozott problémát, sőt, izgató is volt a szitu...:))))
40-es pasi nem vén kecske. Persze. Nyilván nagyon aktív szexuálisan. Tegye ezt egy korabeli nővel.
Ha egy férfi majdnem az apám lehetne kora alapján, le nem tudnék vele feküdni, egyszerűen még a gondolat is taszít. Azok a nők, akiknek ilyen férfiak jönnek be, vagy apakomplexusban szenvednek, vagy a férfi pénzére, egzisztenciájára hajtanak.
Nincs apakomplexusom, tök egészséges vagyok és mégis életem legjobb szexuális élményei idősebb férfiakhoz köthetőek. Egyik sem volt pénzes. Kor alapján mégis hogyan lehetne megítélni hogy milyen az ágyban? Általánosítani a legegyszerűbb, de azt csak az egyszerű emberek teszik. És ha valaki még nem volt idős férfival, akkor mihez viszonyít és mi alapján alkot véleményt?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!