Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lefekudnétek egy nagyon de nagyon jó pasival, aki minden nő álma, de tudnátok hogyha megvoltal neki, dobni fog?
Az oldal pont a "de" után szakította meg a kérdést, és amikor rákattintottam, azon gondolkoztam, biztos az jön majd, hogy "de tudom róla, hogy miniatűr fütyije van". :D
Na de hogy az eredeti kérdésre válaszoljak: hangulatomtól függ, de elképzelhető. Volt már simán, hogy én sem akartam többet a sráctól, csak szexet. Ilyen esetben nyilván nem zavarna, ha ő is így van nagyjából vele. ;)
Nem, mert nem izgat az alkalmi szex, a pasi kinézetétől függetlenül, több más ok mellett azért sem, mert egy egy éjszakás kalandban nem tudná azt nyújtani valaki, amire egy férfitól vágyom (még szex terén sem).
A kérdés megfogalmazását meg nem igazán értem, mert "dobni" olyat lehet, akivel hosszabb-rövidebb kapcsolatod volt, nem egy alkalmi kalandod.
Ha meg egy egy éjszakás kalandból nem lesz több, ott se nem a pasi dobta a nőt, se nem a nő a pasit, és jó esetben mindkét fél tudja, hogy miről szól és miről nem, és ebben a tudatban megy bele.
Nem vagyok carpe diem alkat, szóval még a csókig sem jutnánk el, nemhogy a szexig.
Én olyan alkat vagyok, hogy vagy komoly kapcsolat vagy semmi. Esetleg jóbarát.
Aztán belelóg a kezed a bilibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!