Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-45 éves nők ti lefekudnetek egy 18 éves sraccal?
én 19 évesen voltam 40 körüli nővel, 22-23 évesen pedig voltam 45 körülivel és 53 évessel is ;)
Szóval nyilván van más is rajtad kívül akit nem érdekel a kor... nemtől és kortól függetlenül :D
24/f
milyen becsapást? miről beszéltek? jó, én 18 éesen még szűz voltam, de 20 évesen már voltam negyvenes nőkkel is, nem volt semmi becsapás, csak szex, mert jólesett mindkettőnknek
Az a nő, akinek bejön egy 20-as fiú, és nincs kapcsolatban vagy ribi, miért ne feküdne le vele?
heteske te azt hiszed hogy 40 körüli nők csak szexet akarnak? megszűnnek érezni vagy micsoda? ennyire érzéketlen vagy?
ők is ugyanúgy szeretnének romantikát, kedvességet, együtt maradást attól akivel lefekszenek.
egy 40es férfi mindezeket elvárhatja a 20as lánytól/nőtől, a korsabb nők meg törődjenek bele hogy csak szex, hát a francokat, akkor inkább kozmáljon le alecsó.
aha, szóval mert valaki szeret ..ni, már állatias lesz.. logikus :D
amúgy igazad van, ne érts félre, én sem szeretem ezt a mostani mindenki mindenkivel irányt, de attól még nem lesz állatias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!