Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már sráccal azért, mert a barátnőtök, vagy ismerősötök "ajánlotta"?
Miért ajánlotta, nagy méretekkel rendelkezett a srác, szűz volt, vagy annyira jól szexelt?
Tényleg olyan jó volt a srác, mint ahogy mondták?
Hány évesek voltatok és hányadik partneretek volt?
Hát, így kimondottan nem, hogy ajánlott volna bárki is egy pasit. De olyan előfordult, hogy hallottam korábban egy srácról dolgokat, ráadásul alapvetően jó dolgokat, szóval hogy nagy van neki, meg az ágyban is ügyes. Aztán később úgy alakult, hogy én is összejöttem vele...
Most 30/N, ez úgy 10 évvel ezelőtt volt.
olyan már volt velem, hogy rám írt egy lány, hogy hallott rólam és szívesen átjönne.. szóval van ilyen :)
28/F
Volt egy ilyen, nem akarom leírn a részleteket, de életem egyik leg$zarabb szexe volt.
Az ismerőstől csak annyit kérzedtem utána, ha ilyen a jó, akkor milyen lehet a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!