Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek arról miért nem volt jó vki mellett felkelni reggel, akivel szexeltetek előző este?
erről az idézetről jutott eszembe a kérdés, ezért vagyok kiváncsi a férfiak vagy nők véleményére,miért nem volt jó az előző esti szexpartner mellett felkelni.
Lehet, a pasi kijózanodott, a csajnak meg elkenődött a sminkje, és lekerült a push up melltartó.
Esetleg reggel nem villásreggelivel, kávéval, és egy jó szo.pással ébresztette.
Annyira jó, hogy tolja mindenki ezeket a bölcsességeket fb-on is, de senki se érti, miről szól.
Egy nagyon görbe este után fordult velem ilyen egyszer elő. Amikor reggel felkeltem és ránéztem a csajra szó szerint ugrottam egyet hátra a látványtól, olyan gyorsan kimentem a szobából amilyen gyorsan csak lehetett. Nagyon be voltam állva, szinte semmire nem emlékszem, de nem is akarok.
Volt olyan Nő aki becsapott(lenyúlta a pénzem), de az nem volt olyan nagy probléma, jól éreztem magam vele.
Volt olyan eset is, hogy poénból lekötözött álmomban és ott hagyott az ágyban, kíváncsi volt, hogy reagálom le a szituációt, amikor elengedett úgy megk..m hátulról, hogy vagy 5 percig remegett...lehet hogy ez volt a célja. :)
38F
Azért nem volt jó felkelni mellette, mert szexeltünk előző este, és a megmaradt kevés idő alatt nem aludtam ki magam...
(nyilván nem ezt akartad kérdezni, a kérdésre viszont megfelelő válasz - az életemből kimaradtak a "hú, ba..., meneküljünk" reggelek.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!