Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok lány miért ítéli el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért ítéli el a laza szexkapcsolatot, még akkor is ha nem verik át és nem csak szexről lenne szó?

Figyelt kérdés

Tényleg nincs olyan sok lany akinek volt ilyen jellegű kapcsolata?

23/F

2016. júl. 19. 11:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem volt meg szexkapcsolatom,de kiprobalnam 20/N
2016. júl. 19. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

Mert a nőknek szüksége van érzelmi kötődésre a sexhez, mi többet remélünk általában a dologtól. Mindent érzelmileg is megélünk, nem tudunk úgy elvonatkoztatni, mint a férfiak, ezért tűnünk nektek olyan „bonyolultnak”. Persze általánosságban írok, nem nyilatkozok mindenki nevében.

Egy cikkből idézek, ez jól leírja:

„Amikor egy férfi enged a vágyainak, másnap úgy érzi, megkapta, amit akart: hiszen kellemes, izgalmas, őrült órákat tölthetett el egy gyönyörű nővel, és mindez még az önbizalmának is jót tett. A nők fejében azonban egészen más kavarog, amikor elérkezik a kiábrándító reggel. Éjjel talán még felszabadultnak, magabiztosnak érezték magukat, hiszen a férfi minden figyelme az övék volt, és akkor is, ha nem kívánják többet látni, úgy kell érezniük legbelül, hogy azért valamennyire számítottak. Ám másnap hiába keresik ezt az érzést: legtöbbször kihasználva érzik magukat, furcsamód akkor is, ha ők kezdeményeztek és tudatosan mentek bele a szexuális kalandba.”

2016. júl. 19. 12:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el, sose tettem, sőt, nekem is volt. Természetesen tisztában voltam vele, hogy egy ilyen kapcsolat nem tart örökké, sőt, általában túl sokáig sem. A legtöbb embernek, férfinak és nőnek is van valamennyi kötődési igénye, persze kivételek itt is vannak. Úgyhogy egy ilyen laza kapcsolat többnyire csak időleges lehet, mert vagy egymáshoz kezdenek el kötődni a felek és azért lesz vége a lazaságnak, vagy valaki máshoz, akkor meg úgy az egész kapcsolatnak reszeltek.

Kockázat is van egy ilyen viszonyban, például az egyik kötődni kezd, a másik nem. Ilyenkor elég érettnek kell lenni az érzelmek kezelésében. A legtisztább, hogy ha valaki érzékelni kezdi magán a másikhoz való egyoldalú kötődést, még időben kiszáll, mint hogy szenvedjen. Ha a másik kapcsol előbb, akkor bontsa ő a kapcsolatot.

Azt vettem észre, hogy az emberek nagy része, főleg a fiatalabbak azt gondolják, csak kétféle módon lehet szexuálisan kapcsolódni valakihez. Vagy szerelemmel és mély érzelmekkel, erős kötődéssel, vagy teljes érzéketlenséggel, a másikat szextárgynak nézve. És a szexkapcsolatokat az utóbbihoz sorolják, ezért ítélik el.

Pedig létezik egy harmadik verzió (és közte még nagyon sok), amikor a szexkapcsolatban kölcsönös tisztelet, minimális, de mindenképpen pozitív érzelem és ugyanennyi kötődés van. Inkább olyan baráti jellegű. Aztán hogy később szerelembe, csalódásba vagy közönyösségbe fullad a dolog, vagy csak lecseng egy szexmentes haverságba, barátságba, az a helyzettől függ.

Sajnos ez a harmadik verzió a lehető legritkább.

2016. júl. 19. 12:42
 14/22 anonim ***** válasza:
A sima szexkapcsolatat amiben megvolt aztán szia az nekem sem tetszik. De te szerintem inkább egy barátság extrákkal kapcsolatra gondolsz ami más, arra szívesebben mondanék igent és szerintem más is. 21/L
2016. júl. 19. 13:20
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
Én elítélem. Azért mert számomra a szex, a szeretkezés nem arról szól, hogy elégítsük ki egymást,hanem nálam ennek érzelmi része is van és nem szeretem csak úgy oda dobni magam valakinek, szeretem tudni, hogy megérdemel, mert attól többre tartom magam, mint hogy megdugjanak aztán csá. Persze ez nem azt jelenti, hogy szóba sem állok olyan emberrel, akinek volt, csupán nem támogatom és nem jönnék össze ilyennel.
2016. júl. 19. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
17%
Azért mert ha beismernék, hogy nekik.is vannak szexuális igényeik, akkor leomlana az ártatlan jó kislány kép, aki csak érzelmekkel tudnak dugni.
2016. júl. 19. 15:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem itélik el, csak nincs rá szükségük. Az ezzel a kapcsolati formával sokszor együttjáró szexmániás viselkedést, ami arra utal, hogy a férfinak túlzottan fontos helyet foglal el az életében a szex, na azt elítélik. Mert ők nem olyanok. És szerintük nem ekörül kéne forogjon az élet. És akinek nem ekörül forog annak nem kellenek folyton szexkapcsolatok, vagy megvan magában, vagy rendesen jár valakivel.
2016. júl. 19. 16:00
 18/22 anonim ***** válasza:
23 évesen lehetne már némi fogalmad arról, hogy micsoda különbség van a férfi és a nő lelkivilága között.
2016. júl. 20. 15:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem ítélik el, csak

1. Megválogatják kivel, es

2. Nem verik nagy dobra

2016. júl. 22. 19:22
 20/22 Bummer ***** válasza:
A #14 és az utolsó röviden összességében megadja a választ. :)
2016. júl. 22. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!