Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen szituációitok voltak, amikor a farkatok és az eszetek mást diktált és melyikre hallgattatok végül?
Felmentem egy hihetetlenül érettebb, gyönyörű nőhöz, akire már évek óta vágytam. Tudtam, hogy gyereket akart vállalni a volt párjával és velem is óvszer nélkül akart szexelni. (spontán mentünk fel, nem volt nálam gumi, de azt mondta tabit szed)
Végül nem tudtam ellenállni neki, felmentünk. Orálisan teljesen felajzott és nem tudtam ellenállni neki. Igazából nem hittem, hogy teherbe akarna esni tőlem, én akkor 19 voltam, ő 37. De mégis ott motoszkált a fejemben a gondolat és az utolsó pillanatban kirántottam belőle és a hátára élveztem.
Volt, hogy a farkamra és megbántam.
Volt, hogy az eszemre. Ugyanúgy megbántam.
Előbbinél azt, hogy megtettem.
Utóbbinál azt, hogy nem...
Őszintén szólva... Jobban bánom azt, amit nem tettem meg, mint azt, amit igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!