Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ez nagyon bánt?
Figyelt kérdés
Fiúkat kérdezem leginkább. (De ha vannak hasonlo lányok, ők is írhatnak, hogy a párjuk ezt hogy viseli)
Annyi lenne a kérdésem, hogy a Fiúkat/Férfiakat nagyon zavarja/bántja ha egy lány soha nem elégíti ki Orálisan?
Ha rá gondolok is valamiért undorítónak tartom, és ha lenne párom akkor biztos nem örülne ennek.
Sajnos én nem tudok elképzelni minőségi szexuális életet orális szex nélkül, de természetesen találhatsz olyan férfit, aki nem így gondolja.
2016. júl. 18. 09:26
12/20 anonim válasza:
Igen, bántja őket és máshol keresnek majd vigaszt.
2016. júl. 18. 10:52
13/20 anonim válasza:
Az általam ismert lányok 99%-a nem elégít ki orálisan. Nem bánt, de lehet, nem bánnám. :D
2016. júl. 18. 10:59
14/20 anonim válasza:
Igen.
2016. júl. 18. 11:12
15/20 anonim válasza:
Hidd el, hogy ez meg fog változni. Én is így voltam vele, amikor nem volt párom. De ha szeretni fogod a leendő barátodat, akkor mindent megteszel, hogy örömet okozz neki.. meg magadnak, mert ez neked sem lesz rossz.
Biztos sok dolog volt már az életedben, amire azt mondtad hogy "Én biztos nem fogom csinálni.." és megtetted. Ha meg mégsem, akkor sem baj, mert ha szeret akkor megérti. Ne izgulj!:)
2016. júl. 18. 12:24
16/20 anonim válasza:
Amennyiben nem lennék megszólva, hogy emiatt én sem elégítem ki a lányt, nem bánnám.
2016. júl. 18. 14:34
17/20 anonim válasza:
Nem bánt mert össze se jövök ilyennel.
2016. júl. 18. 17:29
18/20 anonim válasza:
Bírom ezt a "le kell ülni és megbeszélni" szöveget. Közel 50 kapcsolatom, és még több egyéjszakásom volt, de soha, ismétlem, SOHA nem ültünk le megbeszélni ilyesmit. Az olyan teátrális lenne! Azt nem mondom, hogy séta közben nem esik szó erről-arról, de az, hogy leülünk a konyhaasztalhoz, és lelkifröccsöket töltögetünk egymásba, Hát köszönöm, örülök, hogy ebből kimaradtam. A férfi egyébként sem a szavak embere. Ha beszélni kell, arra ott van a nő, (nekik egyébként is jóval fejlettebb a beszédkészsége) ha cselekedni, az a pasik dolga.
2016. júl. 19. 13:33
19/20 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak végre; volt olyan barátnőm, aki csak előjátékképpen, sőt olyan is, aki semmilyen formában nem volt kapható a dologra. És nem mondom, hogy ez nem játszott közre, de lényegében nem ezért léptem le mellőlük.
2016. júl. 19. 13:38
20/20 anonim válasza:
Ennyi primitív szexista fa***t összehordani. Aztán csodálkozol, hogy - állításod szerint - 50 sikertelen kapcsolatod volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!