Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Titeket ez nagyon bánt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket ez nagyon bánt?

Figyelt kérdés

Fiúkat kérdezem leginkább. (De ha vannak hasonlo lányok, ők is írhatnak, hogy a párjuk ezt hogy viseli)

Annyi lenne a kérdésem, hogy a Fiúkat/Férfiakat nagyon zavarja/bántja ha egy lány soha nem elégíti ki Orálisan?

Ha rá gondolok is valamiért undorítónak tartom, és ha lenne párom akkor biztos nem örülne ennek.

2016. júl. 18. 05:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha közlöd h erre még nem állsz készen ..

Nincs baj..

Nyugi.

2016. júl. 18. 05:47
 2/20 anonim válasza:
91%

Elsővel értek egyet. Le kell ülni vele és megbeszélni hogy ez neked nem. Nincs semmi baj.

18/F

2016. júl. 18. 06:13
 3/20 kiskivancsi79 ***** válasza:
60%

Semmi gond. Nem szabad olyat eroltetni ami a masiknak nem esik jol.

Majd talan idovel ha magadtol kedvet kapnal lehetne de igy en meg nem is szeretnem hogy megtedd.

Nyugi. A legtobb ferfi szerintem ezt elfogadja :)

2016. júl. 18. 06:42
 4/20 kiskivancsi79 ***** válasza:
51%
Jaa bocs. Kimaradt hogy 37F.
2016. júl. 18. 06:42
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Szia ne legyen ez miatt lelkiismeret furdalásod. Természetesen le kell ülni a pároddal és megbeszélni. Nem te vagy az egyetlen lány akit taszít az orális szex ebben nincs semmi rossz hiszen vannak olyan pasik akik meg attól undorodnak hogy puncit kelljen nyalni... Találkoztam ilyen pasival. Nem volt probléma. De olyannal is találkoztam aki nyalni nem volt hajlandó mert azt mondta hogy gusztustalan puncit nyalni de ugyanakkor elvárta volna hogy én leszopjam hát azt a pasit elküldtem a búsba.. A lényeg kérdező hogy ne félj a gátlásaidról beszélni. ;) 22 N
2016. júl. 18. 07:14
 6/20 anonim ***** válasza:
engem azért bántana.
2016. júl. 18. 07:48
 7/20 icu75 ***** válasza:
90%
Szerintem ez még változhat is nálad,ha már nem csak gondolati szintén leszel és szerelmes is leszel. Nem kell így mondani hogy undorító,nem kell mondani semmit előre. Bár lehet hogy én vagyok kiöregedve a dolgokból és a mostani fiatalok ezt előre lebeszélik? :-o Amikor én összejöttem az első barátommal én se tudtam elképzelni hogy a számba vegyem a f kaszát,de szerelmes voltam belé,és volt sok csók,simogatás stb és így már a pettingeléseink alatt megnyaliztam neki,(tudta hogy szűz vagyok nem volt elvárás a szopás) együtt voltunk 6évig Gondolhatod addigra belejöttem :-)
2016. júl. 18. 08:10
 8/20 anonim ***** válasza:
21%

Könyörgöm, az ilyen lány miért pasizik egyáltalán?!?!?!?!?!

Előbb nőjél fel!

2016. júl. 18. 08:26
 9/20 anonim ***** válasza:
30%
Igenis bántana. Nem azért, mert nem tudok meglenni anélkül, hogy leszopjanak, hanem mert gyerekes és mert egyértelműen bántana, hogy undorítónak tartasz. Szóval köszönöm, aki nem fogad el, abból én sem kérek.
2016. júl. 18. 08:44
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Nincs semmi probléma, ha te nem akarod... Majd valaki más megteszi helyetted.

Ha szerencséd van előtte szakítanak veled, ha nincs akkor melletted keresnek olyat aki hajlandó megtenni.

2016. júl. 18. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!