Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek tényleg ennyire nem tudják, hogy mi az a pedofília?
Szerintetek melyik a 15 és melyik a 20?
Komoly a kérdés? Itt nem arról van szó, hogy a 15 éves fizikailag túl éretlen lenne... itt arról van szó, hogy szellemileg még gyerek hozzád képest. Feltéve, hogy a te szellemi képességeid megfelelnek egy felelősségteljes 24 évesének.
Én 22 vagyok és 16 éves lányba vagyok szerelmes.
Szerintem egészem addig nincs gond, amíg nem arról van szó hogy egy diszkó wc-jében akarod elvenni egy 15 éves lány szüzességét, hanem komoly kapcsolatot akarsz.
Büszke lehetsz magadra hogy egy 15-éves lánynál bizonygatod a férfiasságod.
Férfiasság?
Elnézést.A te agyi kapacitásod se több.
Ne sértegesd az átlag embereket,mert egyelőre a te viselkedésed abnormális.
Akár hogy is nézzük.
Kedves Kérdező!
A szexualitás intim téma, szerintem nem lenne szükséged az emberek orra alá dörgölnöd, hogy le szeretnél vele feküdni. A korkülönbség elég nagy, de ha mindketten szeretnétek és szeretitek egymást akkor nincs akadálya, jogilag semmiképp.
Azt ajánlom a jövőben ne foglalkozz mások véleményével, legyetek boldogok és ez legyen a legfontosabb.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
08:24
Van magánéletem.Úgy hogy ezt be buktad.
Minden bizonnyal az a kretén aki nem támogatja egy "gyerek lánnyal" való szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!