Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen szexuális fantáziátok van? Mire irányul? (Én is nő vagyok)
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit bugyuta kérdés. A barátom szeretne a szexuális fantáziáimról hallani, de igazából bennem az ilyesmi nem fogalmazódik meg tudatosan. Ez egyáltalán mit takar? Hogy mit hogyan szeretnék?2016. júl. 17. 22:42
1/9 anonim válasza:
nekamuzza egy kis pöcx vagy aki erre hokizna..
2/9 anonim válasza:
Nem, inkább arról szól, hogy mi az a játék amit bevinnél az ágyba kipróbálni. Nem minden alkalommal kell ilyesmit elővenni, csak egyszer-egyszer.
Nekem pl a szemkötő, egy picit kötözős játékok, vagy a szerepjáték bejönne. Az első kettőt már kipróbáltuk, az utóbbira valahogy még nem került sor :)
3/9 A kérdező kommentje:
Kösz a produktív hozzáállást.
Amúgy a kifejtésben feltett kérdésekre adott igen/nem is segítene.
2016. júl. 17. 22:46
4/9 anonim válasza:
Arra kíváncsi, hogy óriási farkú fekákra gondolsz miközben benned van :D
5/9 anonim válasza:
Nem egy megszokott a fantáziavilágom. Párszor már bemásoltam ide, mikre gerjedek, nem akarom újra, mert azt hinnék, valami GYP-s vagyok.
6/9 anonim válasza:
M.C. Te Ffi vagy Nő vagy:D
Lehet, az érdekli... Mire gondolsz, mikor egyedül csinálod. ?? :D
7/9 anonim válasza:
Én nem látok itt eldöntendő kérdést:D Amúgy nálam a fantáziák olyan dolgok amiket nem próbálnék ki. Van amit igen, de azt csinálom is. Ami igazi saját kitaláció az inkább egy történet, egy szituáció. Van egy pár ilyen történetem, de egy része elég elborult. Amúgy kérdezd meg tőle esetleg hogy ez alatt mire gondolt, akkor okosabb lehetnél.
8/9 anonim válasza:
A 3,14ába, félrenéztem a kérdést. Persze, hogy férfi vagyok, elnézést a néhány kilobyte-ért a szerveren... :D
9/9 anonim válasza:
Nem baj az , ha egy férfi is hozzá tud szólni érdemben a kérdéshez. :D
A legegyszerűbb tényleg az, ha megkérdezed:D vagy kis cselesen , mondod neki, hogy kezdje ő.. ;) Akkor meglátod mire is gondol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!