Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nő egy pasi hármas szexet van aki próbálta?
Tapasztalatok érdekelnek nők, férfiak részéről. És inkább a dolog lelki oldala, hogy hogyan élte meg. Mi volt a jó benne vagy mi volt rossz.
Ha rossz volt mit csinálna másként.
Aki nem próbálta vagy ellenzi az tegye meg hogy ne írjon.
Véleményem szerint a legnehezebb dolog benne megtalálni a megfelelő erre alkalmas partnereket,ha ez meg van onnantól kezdve csak kényeztetés,élvezkedés...
Mi épp lányt keresünk harmadiknak, elég nehéz ügy.
Igen elmondom véget ért tőle a kapcsolatom
Férfi vagyok volt egy csajom akinek a barátnőjének nagyon tetszettem 17 éves volt a barátnőm is és neki az évfolyamtársa is. Én akkor töltöttem a 19 et éppen.
Felhoztam a csajszim mondta ha engem boldoggá tenne ő már egyszer csokolozott nővel lehet tetszene neki a szitu. Megtörtént a dolog 1 órán keresztül nyaltuk faltuk egymást....
Mivel mind a 3-an egy suliba jártunk akarva akaratlanul is találkoztam a 3. személyel aki akart volna velem 2-esbe is szexelni.... Ráadásul a páromban benne maradt a látvány ahogy lovagol a másik csaj ahogy tolom őt stb így eltávoldotunk egymástól... Lefeküdtem végül többször a lánnyal mert már a csajommal nem volt jó az egész kapcsolat. Véget is ért és a másik szexkapcsolat is.....
Viszont voltam egyszer egy biszex párral akik inkább lezbik voltak mint biszexek és bevettek engem na az isteni volt... Mivel ott nem volt olyan gond hogy a páromnak mi tetszik és mi nem mert egyik se volt a párom
A 2. története elég szomorú...
De kb így szokott menni.
Amúgy én nem látom az élvezetet benne, hogy kettővel legyek.
Inkább egy nővel, akinek mindent adok, mint kettővel, akik közt megoszlik a teljesítményem.
A biszex csajokat meg nem bírom. Valamiért irritálnak...
De ez csak ízlés dolga.
szingliként én is kipróbáltam
nagyon élvezetes volt, bár az anális szex részét szívesen kihagytam volna ezek utána a barátomnak 2 évébe került h elérje nálam azt h nyugodtan és ellazulva beengedjem a popsimba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!