Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két nő egy pasi hármas szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két nő egy pasi hármas szexet van aki próbálta?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnek nők, férfiak részéről. És inkább a dolog lelki oldala, hogy hogyan élte meg. Mi volt a jó benne vagy mi volt rossz.

Ha rossz volt mit csinálna másként.

Aki nem próbálta vagy ellenzi az tegye meg hogy ne írjon.

2016. júl. 17. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint a legnehezebb dolog benne megtalálni a megfelelő erre alkalmas partnereket,ha ez meg van onnantól kezdve csak kényeztetés,élvezkedés...

Mi épp lányt keresünk harmadiknak, elég nehéz ügy.

2016. júl. 17. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen elmondom véget ért tőle a kapcsolatom

Férfi vagyok volt egy csajom akinek a barátnőjének nagyon tetszettem 17 éves volt a barátnőm is és neki az évfolyamtársa is. Én akkor töltöttem a 19 et éppen.

Felhoztam a csajszim mondta ha engem boldoggá tenne ő már egyszer csokolozott nővel lehet tetszene neki a szitu. Megtörtént a dolog 1 órán keresztül nyaltuk faltuk egymást....

Mivel mind a 3-an egy suliba jártunk akarva akaratlanul is találkoztam a 3. személyel aki akart volna velem 2-esbe is szexelni.... Ráadásul a páromban benne maradt a látvány ahogy lovagol a másik csaj ahogy tolom őt stb így eltávoldotunk egymástól... Lefeküdtem végül többször a lánnyal mert már a csajommal nem volt jó az egész kapcsolat. Véget is ért és a másik szexkapcsolat is.....

Viszont voltam egyszer egy biszex párral akik inkább lezbik voltak mint biszexek és bevettek engem na az isteni volt... Mivel ott nem volt olyan gond hogy a páromnak mi tetszik és mi nem mert egyik se volt a párom

2016. júl. 17. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

A 2. története elég szomorú...

De kb így szokott menni.

Amúgy én nem látom az élvezetet benne, hogy kettővel legyek.

Inkább egy nővel, akinek mindent adok, mint kettővel, akik közt megoszlik a teljesítményem.

A biszex csajokat meg nem bírom. Valamiért irritálnak...

De ez csak ízlés dolga.

2016. júl. 17. 12:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok biszex. Inkabb az lesz hogy ketten leszünk a pasinak. A másik nő az. Viszont én nővel nem voltam még.
2016. júl. 17. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
2 nővel? Simán. Viszont az biztos hogy egyik nő se lenne egy komoly kapcsolat része inkább csak élvezkedés.
2016. júl. 17. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ki. Jó volt.. De már nem ismételném mert van párom akitől gyermeket várok. ;) Szingliként jó buli volt ;) főleg hogy a másik lánnyal teljesen egymásra hangolódtunk. 22 N
2016. júl. 17. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:

szingliként én is kipróbáltam

nagyon élvezetes volt, bár az anális szex részét szívesen kihagytam volna ezek utána a barátomnak 2 évébe került h elérje nálam azt h nyugodtan és ellazulva beengedjem a popsimba

2016. júl. 17. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenkit, valaha engem is izgatott a gondolat, ezért összehoztam egyszer. Ikrekkel. Korántsem volt akkora durranás, mint ahogy vártam. Csak egy érzelemmentes szexcsata emlékét hagyta. Egy szeretkezés az imádott párommal ezerszer többet ér. Ennek ellenére ajánlani szoktam mindenkinek, hogy ha teheti próbálja ki. Remekül demonstrálja, hogy mi a különbség egy ürítkezés, és egy érzelemdús szeretkezés között.
2016. júl. 17. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi próbáltuk a most már feleségemmel. Jó volt, de leszervezni nagyon nehéz volt. A párom hozta fel, hogy próbáljuk ki, elkezdtünk keresgélni de nagyon nehezen több hónapnyi keresgélés után a feladás határán találtunk egy lányt akivel kipróbáltuk. NAGYON jó volt, a kapcsolatunkra semmiféle negatív hatása nem volt, tök jól tudtuk kezelni. Én igyekeztem azon a határvonalon mozogni, ahol még a párom sem érzi, hogy bármiből kimarad, vagy, hogy féltékenynek kellene lennie és az újonnan csatlakozó lány sem érzi magát tárggyá degradálva. Működött, de azóta sajnos komoly kapcsolata van az újonnan csatlakozó hölgynek, így már nem csináljuk. Most is keresünk lányt hármasra, de nem igazán találunk sajnos.
2016. júl. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!