Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek nézni hogy egy pasi maszturbál?
Figyelt kérdés
Szerettek olyan videókat nézni, melyekben a férfi magának csinálja, majd elélvez?
Ha kapcsolatban vagytok, izgat titeket a látvány, ha az akció végén a fickó magának fejezi be?
Kort is írjatok, ha kérhetem!
2016. júl. 16. 18:07
11/18 anonim válasza:
Mi egyszer távol voltunk és egyik este mikor skypon beszéltünk felvetette, hogy csináljuk. Hát, nagyon furcsa volt nekem, nem tudom olyan idegennek tűnt az egész.
Nem volt rossza, csak furcsa.
12/18 anonim válasza:
Én csak videóban, de azt is úgy ha a kezdetétől látom, amikor még nem áll neki. Kapcsolatban nem annyira izgat, akkor jobb ha nem nyúl magához.25/l
13/18 anonim válasza:
Most hogy meleg van sokszor nézünk este filmet meztelenül a barátommal,és szokta huzkodni magának, én meg oda-oda pillantgatok. Azt szeretem nézni, amikor csak úgy ágaskodik neki. Aztán persze befejezi magának, vagy én fejezem be neki.
Nem zavar, szerintem természetes, hogy egymás előtt masztizunk.
14/18 anonim válasza:
Irjarok aztan megnezhetitek hogy csinalom :)
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönet mindenkinek a válaszért!
2017. ápr. 4. 16:31
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. márc. 29. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!