Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek nézni más pasi péniszét?
Igen szoktam nezni. :)
Számomra a tokeletes penisz: 15 cm, 3-4 cm, borotvált.
Művészképeken szoktam nézni, ott talán még étvágygerjesztő is. Amikor csak úgy küldenek képet a farkukról férfiak, az nekem teljesen semleges.
Egy férfinél önmagában a farok nem egy nagy gerjesztő tényező. De ha a képben benne van a férfi, a fényjáték, a testtartás vagy póz, úgy már lehetnek olyan beállítások, hogy a nyálam elcsöppen.
Sőt akár olyan képek is nagyon jók lehetnek ahol a férfi intim részét kitakarják és a képzeletnek több tér jut, művészien elkapva a pillanatot, még szexibb is lehet, mint egy direkt kép.
Szóval a farok központú képek nálam nem érik a kívánt hatást. Megfosztja a legfőbb erogén zónámat az agyamat, a képzeletemet a munkától! De ha egy képen ott a férfi, ott a hangulat, ott a póz, akkor lehet a pasi sportos, nyurga, kövér, álló, félig merev vagy nyugalmi állapotban lévő pénisszel, akkor is sokkal szexibb, mert azon a képen minden ott van ami fantáziának kell!
min 25 cm
annál kisebbel nem kezdek.. akarom mondani jelentéktelennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!