Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az első együttlétkor borotváltátok a nemiszerveteket? Fiúk! Ti hogy szeretitek inkább?
Figyelt kérdés
Csak a bikinivonalat szoktam szőrteleníteni... Többet kéne? Vagy a csupasz jobb?
Beszélgessek erről a barátommal? És ha igen, hogy kezdjek bele?
2015. dec. 15. 23:13
1/13 anonim válasza:
Csupasz vagy fazonra igazított.
25F
2/13 anonim válasza:
Felőlem lehet szőrös is, az is tud ápoltan kinézni.
3/13 anonim válasza:
ha választanom kell akkor szőrös
4/13 anonim válasza:
Full csupasz nem kell, de szerintem mindenképpen legyen rövidre nyírt, vagy fazonos. Mert az ilyen az összes közötti állapot, innen meg már megbeszélés kérdése hogy a partnered milyenre szeretné
5/13 anonim válasza:
Teljesen borotváld le, úgy sokkal szebb, főleg ha azt akarod hogy ki is nyaljon
6/13 anonim válasza:
Mi mindketten rendszeresen csupaszra borotváljuk, így szeretjük. Volt, hogy megkértem a barátnőmet hogy ne borotválja mert szeretném látni a kis muffját hogy milyen alapból... aztán miután már visszanőtt neki, együtt leborotváltuk ismét teljesen csupaszra. Fő a változatosság, beszéld meg a barátoddal, tök izgalmas előjátéknak is egy közös szőrtelenítés a későbbiekben.
7/13 anonim válasza:
Nekem mindegy szőrös-e vagy csupasz, egyedül csak a nagyon hatalmas bozótot nem tartom szépnek.
8/13 anonim válasza:
Én rövidebbre vágtam, és oldalt meg a nagyajkakról szedtem le teljesen. Mi előtte megbeszéltük. Amúgy a barátom jobban szereti ha van rajta szőr.
9/13 anonim válasza:
"Beszélgessek erről a barátommal?"
Még csak véletlenül sem. Inkább vadidegen gyk felhasználóktól kérdezd meg, hogy nekik mi a jó. Istenem Ennyi ésszel szabadlábon.
10/13 anonim válasza:
Natúr szőrös az igazi. izgató !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!