Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birja ki?!
Figyelt kérdés
Hasonló lanyok válaszait varom vagy esetleg tapasztalatokat. A baratnőm nem birja ki az orgazmusát, akarhogx probalom szajjal kezzel (csiklo) vagy sexnel ( huvelyi) mindig e lok magatol vagy ha probalom oda huzni vagy tartani magam hogy kibirja mindig addig mozog mig nincs vége az "érzésnek" voltam mar jo par novel de ez egyedi... megprobaltam sok mindent de mindig leugrik lelök eldobja a kezem a fejem stb. valami tanács? 19/f (baratnomnek soha nem volt meg orgaznusa en vagyok neki az elso es nem masztizik eszeben sincs !)
Ui. Bocsanat a helyesirási hibákert !
2016. júl. 14. 07:33
11/15 anonim válasza:
Saját tapasztalatot osztok meg. En is csinaltam már többször ilyet.. Nem a szégyenlősseg miatt volt. Egyszeruen nem volt jó mar az elejétől, de nem volt annyi bátorságom, hogy bevalljam, főleg ahogy egyre régebb óta csinálta és azt bizonygatta, ő mennyire jó ebben.
12/15 anonim válasza:
11-es pedig a jó szexhez a szádat is kell használnod és nem csak a hang nélküli műveletre...
13/15 anonim válasza:
Kinőtt már a nagycsoportos korból?
14/15 anonim válasza:
Hát ha még ő sem ismeri a saját testét, akkor szerintem neked sem lehet ez ép a legkönnyebb, mivel nem tud téged irányítani
15/15 anonim válasza:
ne aggódj ez nem miattad van. szinte biztos vagyok benne, hogy azért mert túl intenzív neki és igen, esetleg a pisilési inger is közbejöhet:/ de nincs ebben semmilyen mély pszichés dolog ha engem kérdezel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!