Mit tegyek ha a 8éve legjobb barátnőm nem bírja azt a barátnőmet akivel mostanság sokat vagyok? SÜRGŐŐŐS!
Ma írt egy hosszú üzit és azota ezen kattogok...mit mondjak a másik barátnőmnek ugymond hogy koptassam le egy idöre míg vissza nyerem a másik barátnőm?
Adnátok tippeket h mit mondhatnék neki?
Mit nem szeret benne?
Nem csak uralkodni probal rajtad?
Feltette neked kerdest hogy "vagy o vagy en"? Ha igen, akkor feltekeny es menekulj a regitol. Ha meg tudja mondani mi baja az ujjal, akkor figyelj oda, hogy mit mond. Lehet te nem latod a fatol az erdot :)
Itt azert nagyon eselyes a kerdes. Okos tanacsot a hulye is tud adni, de mire fel? Ird le mi baja az uj lannyal.
A régi az újat nem bíja mert nagyon megváltoztat engem...
Én is érzem kicsit meg anya is mondta csúnyábban beszélek anyuékkal bunko vagyok elég sokszor...(ahogy az új bnöm is ilyen)
Szerintem akkor figyelj oda, hogy mit mondanak neked. Ha nem azert "tiltanak" tole mert feltekenyseg, vagy egyeb hatalmi harcok hanem mert odafigyelnek rad, akkor vedd eszre. Bunkonak lenni nem jo. A szuleiddel meg vegkepp nem. Csak gondold vegig! A baratnok jonnek mennek, de a szuleid, a csaladod maradnak. Szerintem banj tisztelettel veluk. Maskepp nem leszel "ember".
Ha az uj baratnod kedves neked, akkor "neveld meg". Probalj meg nem lezulleni hozza, hanem emeld fel. Ha nem nevelni, akkor engedd el.
Ha o nem tisztel senkit, akkor teged sem. Ez pedig hamarosan ki fog jonni. Nehany surlodas es kimutatja o a foga feherjet hamar. Es akkor te is olyan leszel szamara mint a "tobbi"....csak egy darab szar.
Szerinted van abban valami amit mondtam, vagy teljen melle nyultam? Ha igen, hol?
Egyebkent a csunya beszed es a bunkosag rendkivul visszataszito. A modern tarsadalomban rohognek rajta.... de nem tisztelik az elkovetoket. Es utana viszont tavolsagot is tartanak toluk, mert mindenki attol fel, hogy o lesz kovetkezo. Ilyen ember akarsz lenni? Vagy kedves, lanyos, vonzo....es meg sorolhatnam. Az ertek benned van, mert latod ezeket. Ne dobd ki ezt az erteket.
A masik hogy mindent amit csinanalsz, az az eletben vissza fog koszonni. Igen a "karma" az ilyen.
Ezert elj szeretetben es tiszteletben es akkor teged is szeretni es tisztelni fognak.
En nem tudom, hogyan beszelnek veled....pl a regi baratnod. Lehet eroszakos, erzelmei elragadjak, stb. Ezert ugy erzed "ellen kell allnod". Ebben van is valami egyebkent. Szerintem a regi baratnod torodik veled. Lezulleni nem jo. Nagyon nem jo. Ha felveszel egy negativ viselkedest, akkor azt a tipust vonzod magadhoz. A negativ ember boldogtalan. Boldogsagra es szeretetre vagyik ugyanakkor, de mivel nem kapja meg ezert merges lesz es meg tobb negativ dolog jon ki belole....es mintha egy spiralon mozogna, megy lefele az orvenyben..... erre van a szo hogy lezullik, mert lassan tortenik. Viszont biztosan. Ha ilyen tarsad van, akkor csak ido kerdese mikor lesz surlodas. Errol mar irtam neked. Mivel egy ilyen nem tiszteli onmagat, ezert teged sem fog. Ha egy ilyen ferjet fogsz ki, akkor az megverhet, uralkodhat rajtad; mivel te nem vagy szamara senki.
En azt tanacsolom neked, hogy az uj baratnot engedd el. Ha szereted akarmilyen okbol es nem akarod elengedni, akkor viszont tedd le a hataraidat es tudasd vele. Nagyon fontos!!!! hogy tisztaban legyen azzal, hogy hol vannak a hataraid. Korabban azt iratam: emeld fel magadhoz. Kepzeld el, hogy te vagy a "grof kisasszony" vagy az "uri lany", aki muvelt es finom es van egy bardolatlan bunko.... Mit csinalsz? Lezullesz hozza, vagy felemeled magadhoz? Mindezt ugy, hogy nem penzeled, hanem egyszeruen megtanitod, hogy hogyan kell viselkedni. Ha nem fogja turni, akkor az azt jelenti, hogy ostoba es nem ismerte fel valojaban mi is tortenik. Akkor engedd el vegleg. Nem a te feladatod. Ha valtoztat magan es "elviselhetove" valik. Akkor mindannyian nyertetek. Legfobb kepen az uj baratno.
En nem harcolnek erte a helyedben a regi baratnom ellen, akivel megerted magad es bizonyitotta magat. Az uj baratnonek kene kuzdenie a ti "kegyeitekert". Ha ot ez nem erdekli, akkor neki ez nem fontos. Vagyis TI nem vagytok fontosak.
Erted mit akarok ebbol kihozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!