Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birja ki?!
Hasonló lanyok válaszait varom vagy esetleg tapasztalatokat. A baratnőm nem birja ki az orgazmusát, akarhogx probalom szajjal kezzel (csiklo) vagy sexnel ( huvelyi) mindig e lok magatol vagy ha probalom oda huzni vagy tartani magam hogy kibirja mindig addig mozog mig nincs vége az "érzésnek" voltam mar jo par novel de ez egyedi... megprobaltam sok mindent de mindig leugrik lelök eldobja a kezem a fejem stb. valami tanács? 19/f (baratnomnek soha nem volt meg orgaznusa en vagyok neki az elso es nem masztizik eszeben sincs !)
Ui. Bocsanat a helyesirási hibákert !
A kérdés elég zavaros, de van ötletem. Lehetséges, hogy nem hagysz neki elég időt ( nem, nem annyit, attól sokkal több kell ) arra, hogy kellő izgalomba hozd ahhoz, hogy levetkőzze a gátlásait. Ne rögtön menj nyalni. Te gondolod vagy ő mondta, hogy nincs orgazmusa?
Nekem pl. akkor van a lelökős szitum, amikor nyaláskor elmegyek és a párom nem hagyja abba. Akkor érzem azt a "nem bírja ki" érzést, mert az már utána nem kellemes érzés. Volt már, hogy full röhögnöm kellett, mert egyszercsak baromira csikis lett.
Az furcsa, hogy eszében sincs masztizni egy kb. 19 körüli lánynak, szerintem hazudik, lehet nagyon prűd, azért is ilyen gátlásos. Tudod, hogy mi a legjobb megoldás! Beszéld meg vele!
Kérdezd meg, hogy mit csinálj másképp, hogy számara örömet okozz, mert Neked fontos ez. Azt is, hogy egyáltalán mi az, amit szeret?
A problémásnak induló szexuális életből is lehet fantasztikusat csinálni, csak sok odafigyelès és gyakorlás kérdése.
33/n
Kérdezz rá, lehet hogy spriccelős orgazmusa van és azt szégyenli!
Mindenképp vele kellene beszélned!
Prűdség tényleg látszik a leírtak alapján, de kinek adná oda magát, ha nem neked?? Fel kell olvasztani a kis drágát! :)
Suttogj neki ilyesmit az elején, hogy engedd el magad, vigyázok rád, ma az enyém vagy és biztasd közben, dicsérd a testét, kicsit beszélj, kérd hogy mondja mikor jó, irányítsa ő a tempót a kezével, akkor arra figyel nem az agyacskájában kombinál, hogy biztos csúnya a puncim.. :D
Az eltolás azt jelenti, hogy fáj! Nálam legalábbis! Ha a csiklót alulról felfelé nyalogatod és a bőr feljebb megy róla, az nagyon szúrósan fáj és kellemetlen! Lehet, csak érzékenyebb! Vess be ujjakat is, hátha az bejön!
De én nem tudom kitalálni, ezt csak vele lehet átbeszélni!
Ne kínlódj vele. Ilyen lesz mindig mindenben. Most az orgazmust nem akarja, majd a strandon fog félni a csúzdától, utána nem mer új ételt kipróbálni, sorolhatnám reggelig.
Erre neked sincs szükséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!