Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálnátok? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Na szóval tetszik egy férfi,nem ismerem őt,nem beszéltünk még sose. Csak flörtörtünk. Hogy ismerkednétek meg vele?2016. júl. 13. 19:34
1/4 anonim 

válasza:

Flörtölés közben mondjuk ismerkednék vele. Nehogy ne tudj már beszélgetni. :D
2/4 anonim 

válasza:

Mondd neki,hogy szívesen lesz..nad! Ez mindig müködik!
3/4 anonim 

válasza:

2# most írtál egy nagy hülyeséget :D épp tegnapelőtt küldtem el egy csajt mert ezt mondta nekem.
Kérdező ha őrá halgatsz (mármint a 2#) akkor ne tervezz hosszabbra :)
4/4 anonim 

válasza:

Hozzám sose jöttek oda ilyen nyitással, hogy lesz...na. Pedig kis eséllyel zavartam volna el... hát nehogy már én legyek az, aki miatt nem élheti meg a vágyait. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!