Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító a nagy bimbóudvar? Ha teljesen visszahúzódik a bimbó, akkor 7 cm átmérőjű.
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 19:26
11/21 anonim válasza:
Nekem még seni sem panaszkodott,pedig nekem is hasonló (85c) És hasonló méretű a bimbóm is. Ne aggodj emiatt. Tapasztalataim alapján inkább szeretik a pasik. 27/N
12/21 anonim válasza:
Nincs ezzel a cicivel semmi baj. Én csókolgatnám.
#3 voltam
13/21 A kérdező kommentje:
#11 örülök, hogy így tapasztaltad, de én már olyanok miatt is aggódom, hogy szülés után még durvább lesz a helyzet :( most még fiatal vagyok, mi lesz később?
2016. júl. 13. 19:38
14/21 anonim válasza:
Kérdező nekem szülés után sem változott.
41/N
15/21 anonim válasza:
Nem értem, miért hiszik a nők, hogy ezzel bármi gond van! Nőies, szép!
16/21 anonim válasza:
En pont ezt szeretem! Ha mellette nem vagy elhizva, akkor te vagy testre a tokeletes!
31f
17/21 anonim válasza:
Én pont az ilyen nagy bimbóudvaros cicis nők a kedvenceim. Imádom.
34F
18/21 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ez hatalmas előny!:D
20/21 anonim válasza:
11.ismét.
Nem tudom mennyire fog változni szülés után,de nem is foglalkozok vele,most ilyen,akinek nem tetszik,az nem is érdekel. Szülés után is így fogom gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!