6 hónapos a babám és eddig nem sebesedett a cicim, most pedig olyan szinten fáj hogy már alig merem odaadni neki. De nem a bimbó hanem a bimboudvar mi lehet ez?
Szia. Nálam is 6-7 hónaposan jelentkezett hasonló de nálam volt viszketés és sebesedés is. Ekcéma volt. A baba fogzása váltotta ki. Olyan savas lett a nyála hogy kimarta a mellbimbóudvart.
16 hónapos és még mindig szopizik, a szemfogak jönnek és ismét előjött a probléma.
2. Vagyok.
Azért érdemes elmenni orvoshoz hogy kizárja a gombás fertőzést(akár szájpenész). Egyébként én voltam többször is de az ambuláns bőrgyógyászaton csak a szopizás elhagyását és szteroidos krémet ajánlottak. Magánrendelésen pedig különböző mosdató krémek és mellvédő krémeket ajánlották.
Nekem a Lanolin tartalmú krém vált be amit nem muszáj lemosni mivel így valamennyire védi a savas nyáltól a mellemet. A krém neve Lanolish, de majd meg nézem mert nem biztos hogy jól írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!