Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bimbóudvar?
Figyelt kérdés
Fiúk,nektek tetszik?Sokan csúfolják parizercsöcsnek is és tökre szégyellem magam,hogy nekem ilyen.Nagy melleim vannak mellé,de ha van párom,akkor félek előtte levetkőzni,mert ilyen a cicim.Szerintetek is ocsmány?2016. márc. 15. 12:34
1/28 anonim válasza:
Nem!
Kifejezetten taszit!
Csak a kicsi izgat...
2/28 VirágésBence válasza:
Kifejezetten nem tetszik, de nem undorító vagy akármi, ha párod van emiatt nyilván nem kell rosszul érezned magad.
3/28 anonim válasza:
Tegnap előtt volt egy kérdés itt, hogy valakinek ilyen fétise van és rengeteg válasz érkezett, hogy másoknak is hogy bejön...
4/28 anonim válasza:
nekem tetszik. Izgató számomra ;)
5/28 A kérdező kommentje:
Nem nézem minden nap az oldalt,sajnos elég sokat dolgozom.
Kicsit kevés emiatt az önbizalmam,sok helyen hallottam,hogy ez undi meg ilyenek.De erről nem én tehetek,hogy ilyenre nőtt...Jelenleg nincs párom és kicsit feszélyez is ez a dolog ismerkedésnél.
2016. márc. 15. 12:41
6/28 anonim válasza:
Imádom 😊 ha akarod mondok rola véleményt 😊
7/28 anonim válasza:
Nekem hányingerem van tőle,ugyanúgy a nagyobb,lógó mellektől is. Abszolút nem jön be.
8/28 anonim válasza:
Imádnám simogatni, puszilgatni, kényeztetni! Persze csak ha lenne rá lehetőségem! F.
9/28 anonim válasza:
Szerintem a nagy bimbóudvar az ami igazán szexi. Nem tudom a kicsin mi a jó,az olyan fiús.
10/28 anonim válasza:
Ezaz 😊 jobban lehet nyalogatni es nagyobb koroket tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!