Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodhattam vele?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akihez régóta vonzódom,de sose volt köztünk semmi sem. Tegnap vele álmodtam ,hogy megölel és hozzám nyomja a farkát , én meg hagytam neki. Álmomban szexeltünk is és utána azt kérte ,hogy legyek a szeretője,mert ő is vonzódik hozzám. Én meg belementem. Már nagyjából sikerült őt kivernem a fejemből,de ezek szerint mégse.
Miért lehetett ez az álom?
2016. júl. 13. 08:42
1/2 anonim válasza:
Szia. Megfogalmaztad a kérdésben... Azért mert vonzódsz hozzá és vágysz rá... Ennyi.. 22 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!