Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom előttem mással is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom előttem mással is volt. Én csak vele. Nagyon zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik de nem tudom elfogadni.... Minden nap eszembe jut, hogy az a férfi, aki most engem szeret előttem más csajnak tette be..... Én vagyok az első szerelme, de másokkal is volt már intim kapcsolata. Nem tudom elfogadni, 2 éve próbálom... nem megy

2016. júl. 12. 11:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sok választásod nincs, elfogadod, de konkrétan mi zavar benne?
2016. júl. 12. 11:08
 2/17 anonim ***** válasza:
19%

Jézusom.

Neked csak még szűz, tehát ronda és nyámnyila pasid lehet, akit el tudsz fogadni.

Na, szép kilátások.

Ja, és nyilván mivel te is dugtál már, a következő pasid nehogy hozzád hasonló stílus legyen, mert neki is gond lesz, hogy te már dugtál korábban...

2016. júl. 12. 11:15
 3/17 anonim ***** válasza:

Mi lesz, elhagyod? Az nem fog zavarni, hogy azzal a pároddal pedig te leszel másodszor férfival? Hogy adnád oda magad, hát a te lyukad már nem friss! :D Komolyra fordítva a szót:

Téged keresett eddig, most veled van, nem csal meg, nem akar mást, jól megvagytok... nemhogy örülnél ennek! Ráadásul már 2 éve szeret, tisztességes..

2016. júl. 12. 11:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd el... De mit szólnál hozzá ha fordított eset lenne? Tegyük fel lenne egy új párod Ő meg pont attól kapna idegrángást, hogy téged más pasi dugott meg.. Más farka volt a puncidba és más farka volt a szádban... Ez hogy esne? Mi lenne róla a véleményed? 22 N
2016. júl. 12. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:

Most már pedig vele kell maradj életetek végéig, hiszen ha bárki mással összejönnél ugyanezeket fogja gondolni rólad :)

Illetve van egy másik megoldás amivel kvittek lehettek :))

2016. júl. 12. 11:42
 6/17 A kérdező kommentje:
4. válaszolónak talán igaza van.... kicsit jobban érzem magam.
2016. júl. 12. 11:42
 7/17 anonim ***** válasza:
29%
Dobd ki ! Jobbat èrdemel tőled! Talán te még nem voltál mással?? Istenem!!
2016. júl. 12. 11:45
 8/17 A kérdező kommentje:
7. te idióta... nem. én még nem voltam mással , különben miért akadnék ki ezen ? istenem:d
2016. júl. 12. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Komolyan mondom.
2016. júl. 12. 11:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Vagy megszoksz, vagy megszöksz. De hozzáteszem, hogy szerintem kevés olyan pasit fogsz találni, akinek te leszel az első, bár nem tudom mennyi idős vagy. Szerintem ezt meg kell tanulnod elfogadni, és tudni, hogy most te vagy ott neki, csak te kellesz neki, nem más. A múlt az a múlt.
2016. júl. 12. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!