Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése fájdalommentesen?
Azért ha félig be tudod tolni, akkor ott elméletileg már nem lehet meg a szűzhártya. Vagy rosszul gondolom? Érzed, hogy ott feszül?
Mi is hasonlóan kínlódtunk anno. Nálunk az volt a gond,hogy nekem van egy görbület a hüvelyemben, így behatolás után irányt kell váltani, mert nem megy egyenesen csak 5-6 centit. Miután erre rájöttünk,már nem volt semmi probléma:)
Én lány vagyok, és valami olyat írok, amit az előttem lévő válaszolók másképp gondolnak.
Extra szűk vagyok. Nincs olyan aktus a barátommal, hogy az elején, ne érezzem azt a feszítő érzést. Ha eléggé nedves vagyok, akkor nem fáj, csak feszít.
A barátnőd nincs eléggé beindulva. Próbáld meg az egész dolgot szenvedélyessé tenni, hogy istennőnek érezze magát, mert akkor talán jobban benedvesedik, és vastagabb rétegnyi SAJÁT nedvességgel sokkal jobb az egész. Ne hatolj bele gyorsan, inkább lassan, de kicsi mozdulatokkal kezdj el mozogni benne, amint befelé hatolsz. Adj neki időt, néha kicsit vedd ki, hogy a nedvesség kifelé is jobban áramoljon, aztán megint apróbb mozdulatokkal hatolj befelé. Az én barátom is így csinálja, és így nekem sem rossz. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!