Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor veszítettétek el? Megbántátok? Szerintetek mikor a legalkalmasabb elveszíteni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 22:07
1/4 anonim válasza:
Akkor a legalkalmasabb elveszíteni ha úgy érzed hogy akarod és készen állsz. Nem kortól függ. Amúgy én még csak a tervezési fázisban vagyok, de pár hét és meg fog történni, szóval azt nem tudom hogy meg fogom e bánni:D De nem hiszem, mert nem elsietett döntés, sokáig húztam a dolgot mire úgy éreztem hogy jöhet:D De amúgy 19 vagyok és pár hét múlva is annyi leszek:D
2/4 anonim válasza:
17 voltam amikor elvesztettem. Volt 16 evesen egy komoly kapcsolatom, 10 honapos, es azzal a fiuval valahogy nem jott sehogyse hogy lefekudjek. 17 evesen pedig osszejottem egy masik fiuval akivel mai napig is eggyutt vagyok es nagyon szeretem , es ő vele valahogy jott 8 honap utan lefekedjek. Nagyon imadom es mar masfel eve eggyutt vagyunk es oriasokat szoktunk egyszer egyszer dugni 😂 na meg persze az erzeki szex minden penzt megér. 😀 egyszoval nem bantam meg egy cseppet se.
4/4 anonim válasza:
18 körül egy alkalmi kapcsolatban. Sajnos nem tapasztalhattam meg, hogy milyen olyasvalakivel, akit szeretsz, akihez kötődsz. Megbánni nem bántam meg, egy részem még mindig úgy gondolja, hogy egy ilyen tortúrán érdemesebb olyasvalakivel túlesni, akinek te nem akarsz viszonzásul örömet okozni, hanem lelkiismeret furdalás nélkül, hagyod, hogy "tegye a dolgát", de ahogy megismertem az érzés, hogy milyen olyasvalakivel együtt lenni, akiben az ember feltétlenül bízik és képes neki átengedni magát ez az elméletem elévült kicsit.
Azt pedig, hogy mikor a legalkalmasabb, szerintem megérzi az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!