Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez barátzóna? Hogyan adjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátzóna? Hogyan adjam tudtára játékosan-egyértelműen

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást, de sosem léptem, mert van barátja (vele nem ismerjük egymást), de azért nagyon jóban lettem vele. De ennek ellenére a pasija elengedi velem fesztiválozni 3 napra, egy sátorban fogunk aludni. Ritkán látjuk egymást, mostanában inkább telefonon beszélgetünk néha. Megmondtam neki, hogy be akarom kenni naptejjel, és nagyon várom, hogy bikiniben láthassam. Azt is mondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem. Mondtam, hogy tetszenek a nagy mellű lányok, és szívesen tenném a melltartója helyére a kezeim... meg hogy nagyon szexinek tartom. Barátként tekint rám, ha ezek ellenére mégis el akar jönni velem egy fesztiválra, ahol ő is, én is inni fogunk? Ennél egyértelműbben nem tudom neki megmondani, hogy nyilván szexuálisan vonzódom hozzá. Ráadásul ha engedi, hogy bekenjem naptejjel, a kezeim el fognak kalandozni. Nem tudom, hogy derítsem ki, hogy azért jön el velem kettesben, mert mondjuk a "kalandozást" szeretné, vagy azért, mert ennyire naiv és nem érti a jeleket (mondatokat), és csak barátként tekint rám? De ha ez utóbbi, mit mondjak neki, legyen ennél konkrétabb, és mondjam meg, hogy "meg akarlak d.gni"? Jó, nyilván nem ilyen erősen, de hogy legyen egyértelmű, hogy ha eljön, akkor történni fog valami.

Mégis, ha keresem, nem hív vissza napokig, akkor sem magyarázkodik, mintha nem történt volna semmi.

Elképzelhető, hogy barátként tekint rám, és a "barátzónában" vagyok? De barátzónába nem kerülnek olyanok szerintem, akik nyíltan megmondják a csajnak, hogy szexuálisan vonzódnak hozzá, nem?

Ti mit tennétek?

u.i.: nem érdekel a barátja. Tényleg nem. Ha a pasi elengedi a szexi barátnőjét egy fesztiválra egy olyan sráccal, akit nem is ismer... erre nem tudok mit mondani. Ráadásul ha a csaj is eljön egy fesztiválra a fentiek fényében.... erre sem tudok mit mondani.

2016. júl. 12. 10:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
tehát ha a barátja bízik a csajban a csaj pedig jó barátjának gondol és mikor próbálkozol azt mondja nem akkor megerőszakolod? Börtönben töltött éveidről elgondolkodtál már ?:)
2016. júl. 12. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
mert egyenlőre nagyon ugy néz ki hogy te ugy gondolod hogy leszarod a bizalmat ami köztük van és megd.god amint ott lesztek :) Félreértés elkerülésére ha belemegy nincs ezzel baj ha nem akkor viszont mit csinálsz?
2016. júl. 12. 14:04
 13/22 A kérdező kommentje:

Ha a barátja bízik a csajban, akkor egy hülye. Te elengednéd a barátnődet egy olyan sráccal fesztiválon sátorozni, akivel még sosem találkoztál? Hogy is bízhatna egy normális pasi a nőjében ilyen körülmények között? Fesztivál=alkohol, és még ehhez jön a sátrazás.

Ugyanez igaz a csajra is. HA leveszi, hogy tetszik nekem, akkor nyilván meg akarja csalni a barátját, nem? Másképp miért engedné a naptejet pl. vagy miért feküdne be velem egy sátorba? Vagy miért akarna velem iszogatni (sokat egy fesztiválon)? Vagy csak ennyire naiv, és nem veszi le, hogy egy ilyen fesztiválon azért történhetnek dolgok.

Nyilván csak akkor lépnék, közelednék, ha látom rajta, hogy nem utasít el. Ha mégis nemet mond, akkor annyit mondok, hogy "bocs, félreértettelek" (ami igaz is, hisz' ezért a mostani kérdés), és hagyom. Természetesen sosem nyúlnék hozzá, ha ő nem akarja! Nem értem, ilyen miért merül fel benned... már bocs. Nem olyan vagyok.

Én nem engedném el a barátnőmet egy általam nem ismert sráccal fesztiválozni... még akkor sem, ha megbízom benne a csajban. Hogyan gondolkoznék? A srácban nem bízom mert nem ismerem, az alkoholban nem bízom és a közös sátrazásban sem bízom, a naptejjel kenegetésben meg pláne nem bízom meg...

2016. júl. 12. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha egy neked tetsző csajjal nem keresed a testkontaktust, akkor elkönyvel kis bénának, vagy akár meleg barátnak.

Ha még teheted, fesztivál előtt vidd ki egy strandra, a vízben pancsolás közben vedd a nyakadba, emelgesd, dobáld, egy átlag csajt ilyenkor ösztönösen lenyűgözi az, hogy egy nem tápos férfiember őt milyen könnyedén emelgeti. Vízparton meg kenegesd, masszírozd, simogasd.

2016. júl. 12. 14:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen gerinctelen fa***pókból kéne a harmad napi sz**rt is kitaposni.
2016. júl. 12. 17:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Tehát te megmondanád a barátnődnek, hogy mit csináljon és mit ne? Már ne haragudj, de egy igazi patkány vagy. Mintha legalábbis az egész élete csak a párkapcsolatból állna.
2016. júl. 12. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy melegnek hisznek?
2016. júl. 12. 18:07
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem, nem gondolnám, hogy melegnek hinnének. :) Nem úgy nézek ki, és nem is úgy viselkedem.

Nem arról van szó, hogy megmondanám, hogy mit csináljon egy párkapcsolatban egy csaj és mit ne... Egyszerűen nem engedném el a barátnőmet fesztiválozni egy számomra idegen sráccal, és bennem sem fordulna meg párkapcsolatban soha, hogy egy számára idegen csajjal menjek sátrazni egy fesztiválra.

2016. júl. 12. 18:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is tetszek a legjobb haveromnak, és aludtam már vele együtt. Iszogattunk is, képzeld. Én is, ő is és a barátom is jól tudjuk, hogy semmi nem történhet, mert nekem ő nem vonzó.

Valószínűleg, a csaj is tudja magáról, hogy te lennél az utolsó. És a csávója is. Csak te még nem.

18/L

2016. júl. 12. 19:26
 20/22 Üres tükör ***** válasza:

"Te elengednéd a barátnődet egy olyan sráccal fesztiválon sátorozni, akivel még sosem találkoztál?"

Igen. Tudod egy kapcsolat a bizalomrol szol. Es egy normalis, kiegyensulyozott parkapcsolatban nincs feltekenykedes.

"Hogy is bízhatna egy normális pasi a nőjében ilyen körülmények között? Fesztivál=alkohol, és még ehhez jön a sátrazás."

Ez a tini parkapcsolat kategoria. Ha a parkapcsolatuk stabil labakon all, akkor nincs min aggodnia.

"HA leveszi, hogy tetszik nekem, akkor nyilván meg akarja csalni a barátját, nem? Másképp miért engedné a naptejet pl. vagy miért feküdne be velem egy sátorba? Vagy miért akarna velem iszogatni (sokat egy fesztiválon)?"

Mert a baratjanak tart. Most viszont rajon majd, hogy egy gerinctelen fereg vagy. ;)

"Én nem engedném el a barátnőmet egy általam nem ismert sráccal fesztiválozni..."

Ha nem lennenek onertekelesi problemaid te se aggodnal ilyesmin.

Szanalom vagy oreg.

2016. júl. 12. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!