Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig talál bennem hibát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig talál bennem hibát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt. Az elmúlt évben csak azt hajtogatta, hogy mi nem tetszik neki rajtam. Ez kihat a szexualis életünkre, nem tudok úgy ellazúlni, és szégyellős vagyok már előtte.

Elsőnek megjegyezte, hogy felszedtem pár kilót, (le is adtam 3 hónap alatt).

Utánna az volt a baja, hogy a mellem kissebb lett D- ről C-re. Szerintem nincs rajtam sok felesleg, csak annyi amennyi kell is. Kb 3 kg de eloszlik.

Most meg már a fenekemet fikázza, hogy nagyobb, mint amikor össze jöttünk. 22L

2016. júl. 10. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is, ennek már annyi!

Ne fektess bele sok energiát, ha egy év alatt csak a hibáidat találja meg akkor semmi értelme tovább húzni a dolgot!

2016. júl. 10. 22:12
 12/16 anonim válasza:
Anyukámék most váltak (20 év után), és apám mindig is nagy kritikus volt, és soha nem volt elégedett, sem anyummal sem velem. Szóval halgass anyukámra és "Soha ne járj olyan fiúval aki bármi kivetnivalót talál rajtad."
2016. júl. 11. 01:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Szóval verbálisan ba**at már egy éve és te eltűröd. Gratulálok.

Ha meg tényleg nagyobb lett a s***ed akkor tegyél ellene. Vagy ne és keress mást.

2016. júl. 11. 05:04
 14/16 anonim ***** válasza:

"Szóval halgass anyukámra és "Soha ne járj olyan fiúval aki bármi kivetnivalót talál rajtad."

Azért ne essünk már túlzásokba. A mindenbe belekötök és a semmiért srm szólok között hatalmas átmenet van.

2016. júl. 11. 05:06
 15/16 anonim ***** válasza:
A sok "vágj vissza" kommentelőkre ne hallgass!! Nem az a megoldás ha te is ugyanazt csinálod, inkább kérdezd meg tőle, hogy miért keresi a hibát benned állandóan és miért nem vagy jó úgy ahogy vagy. Egy ilyen kérdésből ki lehet később bogozni a probléma magját és majd azt ő fogja megoldani, ha akarja, persze ha leesik neki is hogy amit csinál az nem jó... És ez nem szakító ok, 4 évet nem szabad csak úgy kidobni az ablakon, a problémákat fel kell fedezni és megoldani, valami miatt kialakult ez benne, próbáljátok kideríteni és megoldani, nem pedig elmenekülni. Kíváncsi vagyok mi fog majd történni, remélem segítettem
2016. júl. 11. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Közben elfelejtettem még odaírni, hogy ha kiderül az ok és az egyáltalán nem jó akkor szakíts, amíg nincs meg az ok nem szabad szakításon gondolkodni, mert lehet, hogy egy egyszerű probléma volt és meg lehetett volna oldani könnyen de már nem vagytok együtt mert elsietted a dolgot....
2016. júl. 11. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!