Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig talál bennem hibát, mit tegyek?
A párommal 4 éve vagyunk együtt. Az elmúlt évben csak azt hajtogatta, hogy mi nem tetszik neki rajtam. Ez kihat a szexualis életünkre, nem tudok úgy ellazúlni, és szégyellős vagyok már előtte.
Elsőnek megjegyezte, hogy felszedtem pár kilót, (le is adtam 3 hónap alatt).
Utánna az volt a baja, hogy a mellem kissebb lett D- ről C-re. Szerintem nincs rajtam sok felesleg, csak annyi amennyi kell is. Kb 3 kg de eloszlik.
Most meg már a fenekemet fikázza, hogy nagyobb, mint amikor össze jöttünk. 22L
Szerintem is, ennek már annyi!
Ne fektess bele sok energiát, ha egy év alatt csak a hibáidat találja meg akkor semmi értelme tovább húzni a dolgot!
Szóval verbálisan ba**at már egy éve és te eltűröd. Gratulálok.
Ha meg tényleg nagyobb lett a s***ed akkor tegyél ellene. Vagy ne és keress mást.
"Szóval halgass anyukámra és "Soha ne járj olyan fiúval aki bármi kivetnivalót talál rajtad."
Azért ne essünk már túlzásokba. A mindenbe belekötök és a semmiért srm szólok között hatalmas átmenet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!