Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig talál bennem hibát, mit tegyek?
A párommal 4 éve vagyunk együtt. Az elmúlt évben csak azt hajtogatta, hogy mi nem tetszik neki rajtam. Ez kihat a szexualis életünkre, nem tudok úgy ellazúlni, és szégyellős vagyok már előtte.
Elsőnek megjegyezte, hogy felszedtem pár kilót, (le is adtam 3 hónap alatt).
Utánna az volt a baja, hogy a mellem kissebb lett D- ről C-re. Szerintem nincs rajtam sok felesleg, csak annyi amennyi kell is. Kb 3 kg de eloszlik.
Most meg már a fenekemet fikázza, hogy nagyobb, mint amikor össze jöttünk. 22L
Szakíts vele mielőtt teljesen elveszi a maradék önbizalmad is .
Ne hagyd neki.
Szóld le te is .
Hát ha Neked ez jó,és Boldog vagy,akkor jó.
Ha nem,akkor nem értem miért nem hagyod ott!?
Majd lesz más aki jobban fog szeretni,és megbecsül,tisztel!
A döntés rajtad áll!
Nyugodtan elmondhatod neki, hogy Ő sem tökéletes.
Ha előveszi ezeket rólad, TE is nyugodtan elmondhatod, hogy mi nem tetszik rajta, és próbáljon meg változtatni azokon. Mellesleg tényleg ne hagyd, hogy elvegye az önbizalmad...
egy ilyennel minek foglalkozol??
össze fog törni téged.......
ha ennyire bolond vegyen egy guminőt magának az állandó paraméterekkel rendelkezik
szerintem menekülj
Nem fogad el úgy ahohy vagy, nem kapod meg a feltétel nélküli szeretetet. Ha olyan lennél amit ő elvár, akkor is találna később valamit amibe beleköt.
Talán jobb lenne otthagyni és olyat találni, aki elfogad. 26/f
Köszönöm a válszokat.
Megjegyezte neki, hogy nem olyan kockás a hasa mint régen sőt egyátalán nem az már.. De nem értem el vele semmit mert tudja, hogy nekem így még jobban is tetszik
meg akarod próbálni rendbe hozni?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!