Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti milyen néven veszitek azt, ha egy fiú/férfi a lábfejeteket stíröli?
Én pl. egy ilyen srác vagyok, aki sokat legelteti a szemeit női lábfejeken, talpakon, egyszerűen annyira vonzó tud lenni egy szép, ápolt tappancs, hogy az valami hihetetlen. Mi a véleményetek? Csakis értelmes emberek válaszát várom, akik érdemben hozzá tudnak szólni a témához, és nem pocskondiázva!
20/F
Szerintem változó. van olyan nő, aki szereti, ha megnézik, más meg rosszul van tőle. Legyen szó lábfejről vagy bármilyen testrészről. De nekik semmi bajuk nem lesz, ha a lábacskájukról a fényhullámok nem a semmibe távoznak, hanem a látóidegeiden landolnak.
Én a combokat, lábszárakat nézem meg. Engem is foglalkoztat, mit gondolhatnak róla az "áldozatok". Valaki biztos paranoiás és náluk ez felér egy komoly zaklatással is, de velük nem kell foglalkozni. Normálisabb nő örül annak, ha tetszik a férfiaknak és megnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!