Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Ti milyen néven...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti milyen néven veszitek azt, ha egy fiú/férfi a lábfejeteket stíröli?

Figyelt kérdés

Én pl. egy ilyen srác vagyok, aki sokat legelteti a szemeit női lábfejeken, talpakon, egyszerűen annyira vonzó tud lenni egy szép, ápolt tappancs, hogy az valami hihetetlen. Mi a véleményetek? Csakis értelmes emberek válaszát várom, akik érdemben hozzá tudnak szólni a témához, és nem pocskondiázva!

20/F

2016. júl. 10. 12:29
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, teeeee!!! :D Te értesz ahhoz, hogy hogyan izgass fel egy férfit!!! :D
2016. júl. 10. 13:17
 12/39 anonim ***** válasza:
Na ugye!!!
2016. júl. 10. 13:19
 13/39 A kérdező kommentje:
Frei...én kipróbálnám, de írtam is fentebb, hogy szociális fóbiám van. Szétdurranok a vágytól, de nem merek ismerkedni, ám ha EGYÉRTELMŰ jeleket kapnék, akkor nyilván könnyebben menne...de én még kétértelmű jeleket sem kapok a nőktől... :(
2016. júl. 10. 13:24
 14/39 anonim ***** válasza:
ne aggódj nyugodtan csapj bele ,én még nemtalálkoztam olyan nővel aki nem szereti ha tetőtől talpig kényeztetik. Csak bátran,menni fog nyugi! Kezd először egy kis talpmaszival,azt minden lány szereti,aztán atöbbi alakul,ne aggódj tapasztalatbólmondom!
2016. júl. 10. 13:30
 15/39 A kérdező kommentje:
De ahhoz először ismerkedni kell. Nem érted, hogy nekem az nehezen megy?????
2016. júl. 10. 13:35
 16/39 A kérdező kommentje:
Legalábbis élőben.
2016. júl. 10. 13:35
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem változó. van olyan nő, aki szereti, ha megnézik, más meg rosszul van tőle. Legyen szó lábfejről vagy bármilyen testrészről. De nekik semmi bajuk nem lesz, ha a lábacskájukról a fényhullámok nem a semmibe távoznak, hanem a látóidegeiden landolnak.

Én a combokat, lábszárakat nézem meg. Engem is foglalkoztat, mit gondolhatnak róla az "áldozatok". Valaki biztos paranoiás és náluk ez felér egy komoly zaklatással is, de velük nem kell foglalkozni. Normálisabb nő örül annak, ha tetszik a férfiaknak és megnézik.

2016. júl. 10. 13:38
 18/39 anonim ***** válasza:
ok vettem itt van ajó öreg net,arra az előző lányra én már ráírnék!
2016. júl. 10. 13:38
 19/39 anonim ***** válasza:
Ja ja látod mem vagy egyedül sok pasi szreti szép lábacskákat,csak titkolja!
2016. júl. 10. 13:41
 20/39 A kérdező kommentje:
Rá is írtam, direkt oda is biggyesztettem, hogy nem nyomulni akarok rá, nem zaklatni akarom, csak beszélgetni a témáról. De nem érkezett (még) válasz, bár szerintem nem is fog.
2016. júl. 10. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!