Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan férfi akinek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfi akinek?

Figyelt kérdés

Mindig kiakadtam szex után, hogy miért nem akar többet tőlem, féltékeny voltam, meg rosszakat is irtam rá, de hónapokon keresztül talik után, miért taalizik még mindig velem?

Megteheti hogy azzal szexeljen akivel akar,pár hónap eltelt tali óta, de újból találkoztunk

2016. júl. 9. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2016. júl. 9. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexpajtás? Ez van. Ha neked ez nem passzol, és többet akarsz, ne menj bele. Nem kötelező.
2016. júl. 9. 23:41
 3/9 A kérdező kommentje:

nem is tudunk elbeszelgetni, en számára unalmas vagyok

de nem ertem őt miért talizik velem ha tudja h kibuktam neki sokszor, és jó nőkkel lefekudhet

2016. júl. 9. 23:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az Viola?
2016. júl. 9. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem Viola.
2016. júl. 9. 23:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem
2016. júl. 9. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Van akit nem visel meg az ami mást pl engem is sok mások számára idegesít zavaró dolog nem igazán ingat meg nem az hogy tűröm hanem nincs rám gyakorolt hatása ilyen semleges x)
2016. júl. 10. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Te az egyik tinderes matchem vagy
2016. júl. 10. 01:51
 9/9 A kérdező kommentje:

8- as

Mibol gondolod?

2016. júl. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!