Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közepes és nagymellű lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közepes és nagymellű lányok milyen érzés a melletek?

Figyelt kérdés

Milyen előnyei és hátrányai vannak?

Zsúfolt tömegközlekedésen hogy fértek el?

Van olyan, amikor zavar?

2016. júl. 10. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Előnyök: sok férfinak tetszik,könnyű vele kitűnni

Hátrányok: derékfájdalom,rossz tőle a tartásom sokszor

nagyon nehéz rá normális melltartót találni

optikailag nagyít

ha az ember nem akar feltűnni, akkor is megbámulják és beszólnak az utcán(általában nem Brad Pitt küllemű pasik, és elég alpári módon)

van, hogy valaki azt gondolja, joga van megfogni

Egyébként én már megszoktam és szerencsére nem zavart a sportba, és tudok hason aludni, de van akinek ez is problémás. Összességében azon kívül, hogy sok pasinak tetszik, szerintem nem sok előnye van. Sokkal inkább néznek miatta szexuális tárgynak, mint ha kisebb lenne. Elég megalázó tud lenni.

(nem kérek privát üziket, köszi)

2016. júl. 10. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Más előnye is van, pl sok az anyatejed, a baba több tápanyagot kaphat(épp ezért is vonzó a férfiak számára, nagy mellű partnerrel nagyobb eséllyel élte túl az utód)
2016. júl. 10. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
95%

semmi köze az anyatej mennyiségéhet! akkor lesz sok anyatejed, ha sok folyadékot fogyasztassz!

ha egy pasi véletlen így gondolkodna, oké, mert pasi.. de ha egy nő...

2016. júl. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!