Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar szeretkezni a párom, mindig van valami kifogás, tökéletes testem van. Mégsem kiván. Viszont beszélni sem lehet erről vele. Mit tegyek? 22L
Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 23:14
21/31 anonim válasza:
Igazi privát vadász kamu kérdés.
22/31 anonim válasza:
Egy nőismerősünk csak jóval a házasságkötés után jött rá, hogy a férje homoszexuális, azért nincs szex.
23/31 anonim válasza:
"tökéletes test". Az eszed az nem tökéletes. Az sokkal fontosabb , mint sok nő ahogy elképzeli.
24/31 anonim válasza:
Lehet hogy körülmetéltette magát és még nem gyógyult meg.
26/31 anonim válasza:
Cseréld le! Ha még beszélni sem lehet vele akkor ez a menthetetlen kategória.
Teljesen felesleges vele élned, húzni vele az időt!
28/31 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, irtam fent hogy senki sem tökéletes. :) Azzal a tökéletessel arra gondoltam, céloztam, hogy abban a kategóriában vagyok ami neki a 10es! Nem kell ügyet csinálni belőle hejj.. :D Mindenkiben van valami szép, és valami hiba is. Én csak kiváncsi voltam hogy az ilyen miért történik?! Vagy esetleg volt e valaki hasonló helyzetben?! :) Nem kell mindjárt lekezelően irni..stb. :) Ugyan... :) Egyébként 4 éve járunk, lehet tényleg megunt... viszont valamennyien biztos tudják milyen fájó a szakitás ennyi idő után, főleg ha szerelmes az ember!
2016. júl. 9. 22:38
29/31 anonim válasza:
És a négy évből mennyi ideig volt jó a szexuális életetek?
30/31 anonim válasza:
És úgy házasodtak, hogy elötte nem dugtak? Ne vetíts már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!