Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy fiú szőrtelenít?
Szóval, kíváncsi voltam, milyen érzés, úgyhogy fogtam egy borotvát, és levágtam magamról az összes szőrt tetőtől talpig. Kivéve a hajamat. :) És tök jó érzés volt így szőr nélkül. :) Viszont eleinte rondának láttam magam így, de pár nap után megszoktam, és egyre jobban tetszett. A tükörben pláne jól nézett ki, pedig vékony vagyok, és abszolút nem kisportolt. A barátnőmnek se tetszett, de már kezd hozzászokni, sőt, azt mondja, szex közben sokkal jobb érzés, ahogy egymáshoz érünk vagy ölelkezünk. Csak amiatt aggódom, hogy mások mit gondolnak rólam, mert nyár van, és ilyenkor meglátja más is.
23/F
Jó, de én jelenleg is elég fiúsan nézek ki, azért nem kissrácnak, de még egyáltalán nem férfiasnak. Nem is gond ez, mert nekem is a lányos lányok jönnek be, nem olyanok, akik már nők.
De mondom, először még nekem is nagyon ronda volt a látvány, de ez olyan, hogy bármi nagyobb változtatást csinál az ember a külsején, idő, amíg megszokja. Pár nap után már azt mondtam, hogy nagyon is jól néz ki.
Egyébként én nem bírom, hogy mostanában minél szőrösebb test, minél több borosta, netán szakáll, nagy has, erőltetetten dörmögő hang, alpári stílus jelenti a férfit. Szerintem nem ezektől a külső jegyektől lesz valaki férfi, és akik annyira ezekre mennek rá, inkább elég gyerekesek szoktak lenni belül. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ne hagyja meg a szőrét, akinek úgy tetszik, de szerintem nem ez teszi a férfit.
A viselkedése jobban meghatároz egy férfit, mint a külseje...
Én nem vagyok alapból szőrös típus, azt a keveset leszedem, mert utalom. A karomon azt a keveset rövidre nyírom, egyedül a lábamon marad, de az is alig látszik.
Legszivesebben csupasz lennék mindenütt, nem akarom, hogy megszóljanak.
Tehát, tégy úgy, ahogy jólesik!!!
Magadért!
40f.
Ez ilyen amikor elkezded, jó érzés, de meg kell szokni a látványt. :) Én évek óta szőrtelenítek tetőtől talpig, nekem is csak hajam van. :) De amikor már pár millis a szőröm pl a lábamon, akkor már le kell szednem, mert zavarni kezd. Szóval idővel az lesz neked is a megszokott, hogy csupasz vagy, és a szőr lesz szokatlan.
Én mostanában IPL-el szőrtelenítek, így hamarosan véglegesen szőrtelen leszek tetőtől talpig. :)
Az én barátnőmnek kifejezetten bejön amúgy ha csupasz vagyok, és a haveri körömben is a csajok nagyobb része a csupasz testre szavaz. :) Nekem is elég jól látszódik, hogy szőrtelenítek lábon is, mert nyáron mindig rövidgatyában járok, és ráadásul elég fehér bőrű is vagyok. :) De eddig semmilyen negatív kritika nem ért még, viszont pozitív már igen, mert a csajoknak tetszeni szokott. :)
Köszi az eddigi válaszokat.
Előző: "De eddig semmilyen negatív kritika nem ért még, viszont pozitív már igen, mert a csajoknak tetszeni szokott. :)"
Ez különösen hasznos volt. :)
Én 13 éves koromban kezdtem szőrteleníteni a lábaimat meg a karokat. Anno ezért sokan cikiztek meg piszkáltak érte de ez volt 1994-ben. 20 éves koromtól kezdve már a fejemet is borotváltam kopaszra télen nyáron, egyszerűen nem bírom magamon elviselni a szőrt Sehol sem. Az utóbbi években már abszolút nem cikiznek érte, de elő szokott fordulni hogy megkérdezik tőlem hogy szeded a lábadról a szőrt? Erre csak annyit mondok aha. És kb. Ennyi.... Már nem ritka dolog ez. Rendszeresen járok úszni és egyre több srácot látok teljesen szőrtelenített testtel, szerintem kezd elfogadott dolog lenni!
Annyi kérésem lenne aki IPL-lel szőrteleníti magát az írja le legyenszives milyen fajtát használ és mennyibe került, mert októbertől én is át szeretnék térni az IPL-re!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!