Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy fiú szőrtelenít?
Szóval, kíváncsi voltam, milyen érzés, úgyhogy fogtam egy borotvát, és levágtam magamról az összes szőrt tetőtől talpig. Kivéve a hajamat. :) És tök jó érzés volt így szőr nélkül. :) Viszont eleinte rondának láttam magam így, de pár nap után megszoktam, és egyre jobban tetszett. A tükörben pláne jól nézett ki, pedig vékony vagyok, és abszolút nem kisportolt. A barátnőmnek se tetszett, de már kezd hozzászokni, sőt, azt mondja, szex közben sokkal jobb érzés, ahogy egymáshoz érünk vagy ölelkezünk. Csak amiatt aggódom, hogy mások mit gondolnak rólam, mert nyár van, és ilyenkor meglátja más is.
23/F
Nekem nem tetszik a normálus mértékű szőr. Én szeretem látni a férfin, hogy férfiből van. Felnőtt. Egyedül azt tartom gáznak, ha bundás a szerencsétlen meg a háton.
De annál kevesebb dolog gáz egy férfiben, amikor bök.
Utolsó: Az arcszőrzetemtől én is szívesen megszabadulnék végérvényesen. :)
A többieknek köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!