Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan szűz lány aki ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szűz lány aki ezt szeretné?

Figyelt kérdés

Napokig csak szexelni kis szünetekkel, ki próbálni mindent amit élvezel, ki deríteni melyik póz a legjobb és hogy mit hogy szeretsz.

Mindent amit elképzelsz.

Ha szűz vagy (vagy lennél), kipróbálnád?

2016. júl. 8. 15:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Igen, megtenném, ha lenne olyan, akivel meg is tudnám tenni. De nem csak "kis ismerkedés" után, hanem olyannal, akiben képes vagyok végre megbízni, akire rá merem bízni magam szexuális téren is, és akit szeretek, ill. érzem, hogy ő is viszontszeret. Csak ilyet sajna még nem sikerült találni.

20/L - szűz

2016. júl. 8. 17:36
 12/25 A kérdező kommentje:

Én meg 23F és én is ismerkednek ilyen lánnyal.

Akit érdekel írjon nyugodtan.

2016. júl. 8. 19:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kipróbálnám, ha meglenne hozzá a megfelelő társ. Viszont azt tudni kell, hogy nagy eséllyel egy kis ismerkedéssel egy szűz csajt nem fogsz tudni megfektetni és kapásból nem lehet ajtóstól a házba rontani (legalábbis ha magamból indulok ki).
2016. júl. 8. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Igen😍😍😍
2016. júl. 8. 23:09
 15/25 anonim ***** válasza:
ebben én is benne lennék :3 23/f - nem vagyok szűz, de csak 3 lánnyal voltam (egyik szűz) :) nem panaszkodott senki, szőt a szűz lánnyal több alkalom volt, csak messze lakik sajna és annyira nem is az esetem, de aranyos és emiatt jó vele :) de jó lenne valaki aki közelebb lakik :)
2016. júl. 9. 00:07
 16/25 KJUsul ***** válasza:
100%
Kipróbálnám, de csak ismerkedés után, és úgy hogy ha hosszú távra is együtt gondoljuk a dolgot és későbbi családalapítás is szóba került már. Szűz vagyok 48F. Igen. Ilyen is van.
2016. júl. 10. 09:52
 17/25 anonim ***** válasza:
#17: És megkérdezhetem, hogy hogyhogy így alakult? Akár privátban is válaszolhatsz, ha itt nem szeretnél, csak tényleg nagyon érdekelne!
2016. júl. 10. 21:22
 18/25 anonim ***** válasza:

Sosem voltam még szűz lánnyal, de ez engem is érdekelne...

30/F

2016. júl. 10. 21:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Ki próbálnám egy szűzzel hogy ha végig próbálnánk mi jönne be neki...
2016. aug. 30. 00:40
 20/25 anonim válasza:
Fiu vagyok. Irjatok lanyok! El vagyok keseredve! :DDDDD
2016. aug. 30. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!