Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex miben más a recskoláshoz képest?
Tudom hogy hülye kérdésde barátnőmmel holnap fogjuk mindketten először csinálni, mindkettönknek ez lesz az első és hát azért lelkiekben szeretnék kicsit rákészülni :D
Tehát kb mennyire lehet ahhoz hasonlífani mint mikor magamnak verem? Nehezebben/könnyeben elfogok menni? Mire vigyázzak?
Máshogyan még úgy tudom elmondani, hogy abban különbözik a szex a maszturbálástól, hogy ott két ember de leginkább a párod öröméért kell küzdened. Ha magadnak kivered az egy egyszemélyes dolog és csak az szexuális vagy egyéb frusztráltság levezetése a cél. A barátnődet viszont SOHA ne tárgyiasítd le emiatt, meg semiatt se. A szexben érzelmek, cél és kölcsönös bizalom van. Ami a párkapcsolatban is folyamatosan. A szex az csak az érzelmeid kimutatására szolgáló eszköz.
Normális esetben legalábbis. 3-as voltam. Hallgass rám. Két éve vagyok boldog párkapcsolatban. 25/F
Hát ez a heti különdíjas kérdés, pedig még csak hétfőn reggel tette fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!