Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns, vagy szubmisszív?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns, vagy szubmisszív?

Figyelt kérdés

Helló!

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ti a dom, vagy a sub oldalon vagytok a kapcsolatban és a szexben?

Szerintem a kapcsolatman a két fél legyen egyenlő, viszont az ágyban lehet cserélgetni a szerepeket.

Ti hogy vagytok ezzel? A válaszokat előre is köszi!

18 L (Bocsi, de az ajánlatoktól kíméljetek meg...)

2016. júl. 3. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

80 dom 20 sub

23/F

2016. júl. 3. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Én szub vagyok, barátom dom, szerepeket nem igen tudunk cserélgetni mert én nem szeretnék domináns lenni ahogy ő se szeretne szubmisszív lenni. Kapcsolatban egyenlő felek vagyunk ez természetes, az ágyban mindkettőnk élvezetére nem;) 19l
2016. júl. 3. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
100% sub 29/N
2016. júl. 3. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Kapcsolatban egyenrangúak vagyunk, viszont szexben gyakran nem. Én egyaránt szeretek alárendelt és irányító is lenni, mindkettőre szükségem van. És azt szeretem nagyon ha én vagyok az alárendelt, hogy legyen egy kicsit "veszélyes" játék. Például volt egy nagyon régi vágyam, hogy szerettem volna, ha a barátnőm az ő ruháit és fehérneműit hordatná velem, ha otthon vagyunk. Ő viszont az összes gatyámat kidobta és megtiltotta nekem, hogy férfi gatya legyen rajtam, akkor is, ha nem a négy fal közt vagyunk. Télen a nadrág alatt harisnyát vagy combfixet is viselnem kell, aludnom pedig női hálóingben lehet.

A barátnőm viszont nem szereti ezt a fajta veszélyességet, neki az alárendeltség csak a szex alatt tart.

2016. júl. 3. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

inkább domináns a kapcsolatban, de az ágyban kipróbálnám, hogy milyen amikor a másik irányít, eddig mindig én irányítottam és mozogtam, én végeztem kb mindent :D kivéve az orált magamnak :D

párkapcsolatban viszont úgy lennék domináns, hogy mind2 félnek megfelelő legyen :) de igazából nem nézem le a másikat, tehát nem alárendelt szerepként tekintem, hanem irányításra gondolok...

23F

2016. júl. 3. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
En dom vagyok inkabb.
2016. júl. 3. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Domina voltam fősuli mellett 2 évig. A párkapcsolatban domináns vagyok az ágyban meg cserélgetjük a szerepeket a párommal.. :) néha unalmas mindig ugyanabban a szerep körben lenni. 22 N
2016. júl. 3. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Én switch
2016. júl. 3. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban egyenlő. Szexbe meg ahogy alakul.
2016. júl. 4. 09:30
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha statisztikát szeretnél gyártani, akkor elmondom neked, hogy az átfedésekkel együtt is kb tízszer több szub fog jelentkezni, mint domináns.

Kimutatásaid kipipálva.

Nagyon szívesen.

2016. júl. 4. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!