Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns, vagy szubmisszív?
Helló!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ti a dom, vagy a sub oldalon vagytok a kapcsolatban és a szexben?
Szerintem a kapcsolatman a két fél legyen egyenlő, viszont az ágyban lehet cserélgetni a szerepeket.
Ti hogy vagytok ezzel? A válaszokat előre is köszi!
18 L (Bocsi, de az ajánlatoktól kíméljetek meg...)
Kapcsolatban egyenrangúak vagyunk, viszont szexben gyakran nem. Én egyaránt szeretek alárendelt és irányító is lenni, mindkettőre szükségem van. És azt szeretem nagyon ha én vagyok az alárendelt, hogy legyen egy kicsit "veszélyes" játék. Például volt egy nagyon régi vágyam, hogy szerettem volna, ha a barátnőm az ő ruháit és fehérneműit hordatná velem, ha otthon vagyunk. Ő viszont az összes gatyámat kidobta és megtiltotta nekem, hogy férfi gatya legyen rajtam, akkor is, ha nem a négy fal közt vagyunk. Télen a nadrág alatt harisnyát vagy combfixet is viselnem kell, aludnom pedig női hálóingben lehet.
A barátnőm viszont nem szereti ezt a fajta veszélyességet, neki az alárendeltség csak a szex alatt tart.
inkább domináns a kapcsolatban, de az ágyban kipróbálnám, hogy milyen amikor a másik irányít, eddig mindig én irányítottam és mozogtam, én végeztem kb mindent :D kivéve az orált magamnak :D
párkapcsolatban viszont úgy lennék domináns, hogy mind2 félnek megfelelő legyen :) de igazából nem nézem le a másikat, tehát nem alárendelt szerepként tekintem, hanem irányításra gondolok...
23F
Ha statisztikát szeretnél gyártani, akkor elmondom neked, hogy az átfedésekkel együtt is kb tízszer több szub fog jelentkezni, mint domináns.
Kimutatásaid kipipálva.
Nagyon szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!