Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szubmisszív csajok mind szeretik popsiba is? Azt vettem észre, hogy az alárendeltséget kedvelő nők általában szeretik az anált. Igaz ez mindenkire?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 17:53
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de tény, hogy maga az anál már önmagában egy alárendelt szerepet oszt a nőre, nyilván itt az összefüggés, de gondolom vannak nők akiknek ennek ellenére nem jön be a dolog.
2/11 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok szub, ettől függetlenül szeretem az anált, viszont nem érzem magam alárendeltnek tőle. Tehát szerintem nem feltétlenül ezen múlik a dolog. 24N
3/11 anonim válasza:
Nem és szub vagyok és nem szeretem az anált. Amúgy nincs olyan állítás ami igaz mindenkire, mindig van kivétel:)
4/11 A kérdező kommentje:
ne pimaszkodj, mert elverem a kis fenekedet! ;)
2016. jún. 11. 18:24
5/11 anonim válasza:
Nem. Én szub vagyok, de análba sosem mennék bele. Abszolút nem függ össze a két dolog.
6/11 anonim válasza:
Az anál, ha a párod jól csinálja... Hát fergeteges. Hatalmasat tudok élvezni..
7/11 anonim válasza:
Azt nem állítom, hogy mindenki szereti popsiba, aki sub, de magamról ezt el tudom mondani. Számomra az anál gondolata is rettenetesen izgató, mert ennyire átadni a testem egy férfinek, hát...az a kevesek kiváltsága, másrészt azért még ma is sok kapcsolatban tabu, ami szintén ad egy pluszt hozzá, ha az nem lenne elég, hogy elképesztően izgalmas az enyhe fájdalommal átitatott feszítő érzés, amikor a párom behatol a popsimba...
8/11 anonim válasza:
Ha egy sub lány azt mondja nem szereti az anált, akkor azért is be kell nekik rakni? :D
9/11 anonim válasza:
Kb ahogy a 8. Írja.
nem érdekel mit szeret és mit nem,azért sub,hogy azt csinâlja amit én szeretek.
10/11 anonim válasza:
#9-es látom megfogtad a bdsm lényegét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!