Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti kiakadnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti kiakadnátok, ha a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Elmenne iszogatni 5 pasival (haveri a viszonya mindegyikkel), úgy, hogy ő lenne az egyetlen csaj a társaságban?
2016. júl. 8. 01:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem. El sem engedném, de ha mégis elmenne, akkor egyedülállóként menne. Egyszerűen nem lenne okom kiakadni. Max irigykednék, hogy 5 férfival van, miközben nekem még egy barátnőm sincs.
2016. júl. 8. 08:11
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

lehet naiv vagyok, de nem akadnék ki, mert én bízom a partneremben, nem vagyok féltékeny bizalmatlan típus...

23F

2016. júl. 8. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Csajnak azt mondanám. Menj csak drágám érezd jól magad.

Magamban, hú kiherélem a sok más nőjére hajtó f---szit.

2016. júl. 8. 08:28
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom vele mennék. Ha nem engedné, akkor elindulna a kis hangya
2016. júl. 8. 08:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem. Miért kéne kiakadni?

Ha meg akar csalni ahhoz nem kell 5 ismerőssel elmennie iszogatni. Ha meg nem akar akkor nem fog. Ennyire egyszerű.

2016. júl. 8. 09:51
 16/20 mikeXxX ***** válasza:
Semmi gond sem lenne ,elmennék öt lánnyal én is :D
2016. júl. 8. 10:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Ki bizony, egy ilyen szituhoz már kevés a bizalom. Leissza magát, csökkennek a gátlásai és 5 pasi akarja majd megdugni, az én kérésemmel meg nem törődik, így nem sok értelme van a kapcsolatnak.
2016. júl. 8. 11:01
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

Már miért kéne kiakadni? Csomó fiú barátom van, de minden kapcsolat elején ez tisztázva lett, hogy ez van, vagy el tudja fogadni vagy nem.

Nyilván ezt normálisan, volt hogy egyszerűen a társaság miatt ismerte is őket, volt hogy nem, de mivel én sem tiltottam meg soha hogy oda menjen ahova akar és azzal akivel akar, fordítva sem fogadnám el.

Ha meg akar csalni meg fog, ha meg akarom, meg fogom. De egy kapcsolat szóljon már a bizalomról könyörgöm...

2016. júl. 8. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én párom táncolni jár és ott legalább 5 pasival izzad minden héten és utána beülnek sörözni. Az nem jelenti, hogy dugnak is.
2016. júl. 8. 11:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok börtönőr, sem a tulajdonosa.
2016. júl. 8. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!