Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a barátnőtök 300 ezret akarna ruhára költeni?
Ha fél évig spórolt, még összejött a pénz, és most szeretné kiélvezni.
Nem egy dologról van szó, mint pl LV táska, hanem rengeteg olcsó (2-4000Ft-s) ruhadarabokról a szoknyáktól a melltartókig.
Ha nem is akarnék ki, elgondolkodnék, hogy nem beteg-e a csajszi, hogy félmilliót el akar szórni olcsóbb ruhákra.
Jó, oké, hogy kell neki, én is szeretnék jó játékokat, ha meglenne rá az erős gépem, de biztosan nem vennék meg egyszerre 40-et.
Bármi másra is jól jöhet még az a pénz, nem hiszem, hogy 100.000-et nem elég eltapsolni belőle, de felőlem ugyan csinálja, az ő pénze.
Annyi biztos, hogy shoppingolni nem fogok vele menni.
"Ha fél évig spórolt, még összejött a pénz, és most szeretné kiélvezni. "
Ha jól értem ő spórolta össze, így arra költi amire szeretné, az Ő pénze.
Attól függ, hogy együtt élünk-e, megfelelően ad-e a közösbe és nem élősködik-e rajtam. Ha kiegyensúlyozottak a pénzügyeink, akkor miattam azt csinál azzal a pénzzel, amit akar.
Főleg az a jó, hogy több mindent akar venni és nem csak egyet. Ha nem követi annyira a divatot, akkor sokáig fogja tudni hordani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!