Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire veszitek észre magatokon az ősi ösztönös dolgokat, hogy a pénzhez, hatalomhoz vonzódtok?
Tehát, hogy ami az őskorban a nyers erő volt, azt később felváltotta a hatalom (földesurak, stb.), ma meg a pénz, hatalom, kocsi.
Ugye az utódok felnevelésének a biztosítása miatt, vonzódnak a nők tudat alatt az ilyen férfiakhoz. Ti, hogy látjátok ezt magatokon?
Én beindulok az intelligens, talpraesett, életerős férfiaktól, nem tudom, ti hogy vagytok vele :D
A pénz nagyon nem érdekel, pláne ha például apucitól örökölte, vagy látványosan azzal szeretne elcsábítani.
Ha bukik a jó verdákra, az is szexi (egyből felismeri bármelyik luxuskocsit az utcán, fotókat készít, etc.) Nem kell, hogy birtokoljon egy porshe-t, de mondjuk ha használtan vesz egy jól kinéző, dörömbölő japán aerodinamikus Hunday-t, az is bejön ;)
Szóval nekem inkább a James Bond típisú srácok jönnek be, mint a gazdag, unalmas életűek. JB nem volt gazdag, nem?
Fiatalon kerültünk össze ,17 és 20 évesek voltunk.
Semmink nem volt szülőknél laktunk, nulláról kezdtük együtt,,mára már több mint húsz év elteltével van házunk, lakásunk,autónk,együtt értünk el mindent.
Nem a vagyon volt a fontos .
Ez marhaság amit kérdezel és szinte állítasz..
Nem hinném, hogy bűnös elvárás a nő részéről, hogy a pasinak ne legyen büdös a munka. (Of course, az én szemléletem szerint egyik félnek sem az, szóval a nőnek se legyen büdös a munka, tökmindegy mit szeretne a jövőben, 4 gyereket és főállású anyukalét a vágyálma, szerintem igenis tessék dolgozni előtte néhány évet. Jót tesz.)
Mint nő azt mondom, persze, biztonságosabbnak éreztem kapcsolatot kezdeni a párommal, tudván, hogy van munkája. Jelenleg épp két meló között van és én tartom el magunkat, - kezdjek aggódni, lehet, csak az ősi ösztönök miatt van velem? Pénz, erő, hatalom? Bár a kocsi az övé, tekintve, hogy vezetni nem tudok... ez lesz a kapcsolatunk kulcsa, érzem. A kocsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!