Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mennyire veszitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire veszitek észre magatokon az ősi ösztönös dolgokat, hogy a pénzhez, hatalomhoz vonzódtok?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy ami az őskorban a nyers erő volt, azt később felváltotta a hatalom (földesurak, stb.), ma meg a pénz, hatalom, kocsi.

Ugye az utódok felnevelésének a biztosítása miatt, vonzódnak a nők tudat alatt az ilyen férfiakhoz. Ti, hogy látjátok ezt magatokon?

2016. júl. 7. 19:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
kocsi? komolyan? Talán bivalybasznádon lehet, de egy normális városban egy normális lányt totál hidegen hagy... amitől viszont sokan beindulnak az az ambíció, magabiztosság, kalandosabb élet (pl. sok utazás, lehetőségek). Persze ezek magukkal vonzzák a hatalmat és az anyagi hátteret, de ez másodlagos.
2016. júl. 7. 19:48
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Semennyire, bár jelenleg az utódképzés nem cél:D Barátommal 17 évesen jöttem össze, akkor gondolom mást néz az ember mint 30 évesen. Ekkor még a legtöbb emberben megvan a potenciál hogy sikeres legyen financiálisan is. Ha így vesszük lehet ezért vonzanak az intelligens, talpraesett fiúk, de nem hiszem hogy csak ezért, beszélgetni is jobb velük. Na szóval visszatérve 17 évesen ez nem szempont (és most se), szóval a barátommal vagyok még akkor is ha szegényebb családból származik, jelenleg nincs saját keresete, nincs semmilyen márkás cucca vagy kocsija, még jogsira sincs pénze. Úgy gondolom hogy ha szeretek valakit és nem sikeres, akkor igyekszem támogatni ahogy tudom, én se csak otthon ülök (ugye nők is kereshetnek pénzt, néhányan többet mint a legtöbb férfi) és megoldjuk valahogy, nem kapásból elhagyom mert nincs fél éven belül egy luxuskocsi meg ház a seggem alatt. 19l
2016. júl. 7. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Bejönnek a gazdag pasik mindenkinek (aki mást mond az álszent)
2016. júl. 7. 20:09
 4/16 anonim válasza:
58%

Én beindulok az intelligens, talpraesett, életerős férfiaktól, nem tudom, ti hogy vagytok vele :D

A pénz nagyon nem érdekel, pláne ha például apucitól örökölte, vagy látványosan azzal szeretne elcsábítani.

Ha bukik a jó verdákra, az is szexi (egyből felismeri bármelyik luxuskocsit az utcán, fotókat készít, etc.) Nem kell, hogy birtokoljon egy porshe-t, de mondjuk ha használtan vesz egy jól kinéző, dörömbölő japán aerodinamikus Hunday-t, az is bejön ;)

Szóval nekem inkább a James Bond típisú srácok jönnek be, mint a gazdag, unalmas életűek. JB nem volt gazdag, nem?

2016. júl. 7. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Nekem fontos. Jó családból származom, megszoktam egy életszínvonalat, nem vagyok hajlandó annál lejjebb adni.
2016. júl. 7. 21:48
 6/16 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Engem senki nem informált arról, hogy mikor a Homo sapiens sapiens kivándorolt afrikából és elvegyült a neanderthalensisszel, már akkor létezett a vagyon, sőt a pénz fogalma. barlanglakó kapitalizmus.
2016. júl. 7. 22:15
 7/16 RoseTyler ***** válasza:
54%
Én maradok ösztönösen a nyers erőnél. A többi felőlem megb.szh.tja a pénzét.
2016. júl. 8. 00:10
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Úgyse fognak őszintén válaszolni.
2016. júl. 10. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Fiatalon kerültünk össze ,17 és 20 évesek voltunk.

Semmink nem volt szülőknél laktunk, nulláról kezdtük együtt,,mára már több mint húsz év elteltével van házunk, lakásunk,autónk,együtt értünk el mindent.

Nem a vagyon volt a fontos .

Ez marhaság amit kérdezel és szinte állítasz..

2016. júl. 10. 18:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bűnös elvárás a nő részéről, hogy a pasinak ne legyen büdös a munka. (Of course, az én szemléletem szerint egyik félnek sem az, szóval a nőnek se legyen büdös a munka, tökmindegy mit szeretne a jövőben, 4 gyereket és főállású anyukalét a vágyálma, szerintem igenis tessék dolgozni előtte néhány évet. Jót tesz.)

Mint nő azt mondom, persze, biztonságosabbnak éreztem kapcsolatot kezdeni a párommal, tudván, hogy van munkája. Jelenleg épp két meló között van és én tartom el magunkat, - kezdjek aggódni, lehet, csak az ősi ösztönök miatt van velem? Pénz, erő, hatalom? Bár a kocsi az övé, tekintve, hogy vezetni nem tudok... ez lesz a kapcsolatunk kulcsa, érzem. A kocsi. :D

2016. júl. 11. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!