Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok titeket zavar ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket zavar ha a csaj nem kopaszra borotvalja magát hanem egy kis pamcsba meg hagyja a szemeremdombon?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20/F Budapest. Nekem teljesen mindegy. Én egyben nézem az összképet. Ha arra kerül a sor úgy is az lesz az ideálom ami a nő. Tehát lehet akár 5 feje de ha megkedvelem akkor az lesz a legcsodálatossabb és a legjobb nő a számomra
2016. júl. 7. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk.. :D

Amit Jesse linkelt a 3.- képen a lánynak látszik, hogy borotvált... és van ott meg pici borosta..

Azzal hogy álltok ?? :/

Engem lányként zavar, de nincs kapacitásom mindennap borotválkozni:/

2016. júl. 7. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Semmi gond vele, engem speciel beindít.
2016. júl. 7. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy hosszú,komoly párkaapcsolatban,lehe te tlen mindig csupaszon tartani . Keell idő,hogy megint megnőjön a szőr ahhoz,hogy újraa lelehessen szörteleníteni. Addig m eeg ne legyen szex?:) erre válaszoljon az,aki a csupaszt szereti csak és kizárólag. Mit fog tenni a jövendő elinével,aki épp növeszti,mondjum gyantázáshoz. Két hétig nem fog szexelni a szerelmével?
2016. júl. 7. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem zavarna! f.
2016. júl. 7. 23:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ugyanúgy kell megdugni, kívül szőrös, nem belül.
2016. júl. 8. 09:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan, mint chubakka, akkor nincs gond. Kis borosta, kis pamacs nem gaz. 30F
2016. júl. 8. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszi szépen Fiúk ! ;) :* és szerintem a kérdező is... !! :D
2016. júl. 8. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!