Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket zavar, ha egy csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha egy csaj nem ad ki hangokat?

Figyelt kérdés

sok évig voltam együtt a barátommal és mindig úgy szexeltünk hogy csendbe kellett lenni mert otthon volt mindig valaki, és annyira megszoktam,hogy már most nem tudok egyszerűen hangot kiadni vagy visszafojtom nem tudom ez a normális nekem, és most félek mi lesz h szexelnem kell.

Egyébként nem vagyok olyan ,gogy fekszek mint egy darab fa sőt csak ez ami hibám.

2015. okt. 13. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyha sóhajok, valamint lihegések vannak, akkor nem akkora probléma. Viszont a férfinak visszajelzésre van ilyen téren szüksége, szóval ha nem adsz ki magadból hangot, hiheti, hogy valamit rosszul csinál. Meg valljuk be őszintén, nagyon tud minket spanolni, ha halljuk, mennyire jó nektek is.
2015. okt. 13. 18:40
 2/7 RRR ***** válasza:

enyhén

majd fogsz megint,

de legalább,pihegj,szuszogj

2015. okt. 13. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
igen
2015. okt. 13. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar, ha a pasi teljesen csendben van szex közben, így gondolom ugyanolyan zavaró az is, ha a nő ilyen.
2015. okt. 13. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar sokszor voltam ilyen helyzetben
2015. okt. 14. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Imádom a hangos csajokat! :)

Valami hang / visszajelzés nem árt, hogy tudjam, nem alszik még... De rájátszani persze nem kell, csak engedni, ami ki akar jönni.

2015. okt. 14. 13:14
 7/7 PearlDiver ***** válasza:
Szépen fokozatosan próbálj visszaszokni, nyögdécselés, sóhajtozás, de csak akkor ha téynleg jól esik.
2015. okt. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!