Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elterjedt az egyedülálló 40-es nők körében, hogy 20-on éves srácokkal kavarnak?
"Vörösre festik a hajukat, felhúzzák a nyakukig a nadrágot, hogy az kihangsúlyozza a lógós pi_nájukat, tiniknek való ruhákban járkálnak."
Igazság szerint engem is baromira zavar, amikor valaki ilyenekkel akarja magát fiatalítani. Sokkal rosszabb, mint a plasztika vagy a botox. Borzasztó, amikor egy 40 vagy 50 éves nő tinilányosan öltözködik és viselkedik. Azért akad olyan, aki gyerekes arcú, és emiatt nagyon fiatalnak néz ki, nála nem zavar, de az ilyen nő elég ritka. Az meg, ha eltérő korúak "kavarnak" egymással, az nem feltétlenül rossz, de csak ha mindkét fél tisztában van magával, nem próbálja másnak tettetni magát, mint aki. Ellenkező esetben eléggé kellemetlen érzést vált ki az emberből a kapcsolat.
Szerintem nem rossz, ha egy negyvenes nő visz valami vadabbat a külsejébe. Ha mást nem azért izgi, mert ritka, meg látod rajta, hogy bátor.
Én nem vagyok a mesterséges dolgok ellen. Szerintem a botox, meg a műmell is csak azért gáz, mert valami torz jön ki belőle sokszor. De pl ahogy egy gésa tökig ki van festve az bejön. Vagy az is ha szét van tetoválva valaki. Szerintem jól kell nyúlni ezekhez az eszközökhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!